Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Bruidsmode winkel

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Hoe jullie bruiloft er ook uit ziet, het wordt altijd een feest op jullie manier. Een trouwjurk en een trouwkostuum zijn natuurlijk onmisbaar bij een bruiloft. Om inspiratie op te doen zit je overal plaatjes te kijken. We nodigen je uit om eens een kijkje te nemen in onze bruidsmode winkel in Amersfoort. Ook voor de beste en mooiste kwaliteit trouwringen kan je bij ons terecht. Je wordt geholpen door een ervaren goudsmid/juwelier. Wij hebben de grootste collectie trouwringen van Amersfoort en omgeving!
valkengoed winkel
share-the-love logo

Bruidsmode winkel

We krijgen vaak de vraag; hoe gaat het passen van trouwkleding in jullie bruidsmode winkel in zijn werk? Het begint natuurlijk bij het maken van een afspraak op een dag en tijd die jou goed uitkomt. Tijdens de eerste pasafspraak willen we je graag wat beter leren kennen. We bespreken, onder het genot van een drankje, welke stijlen je aanspreken. Natuurlijk willen we ook meer weten over jou, je verloofde en hoe de bruiloft er uit gaat zien. Daarna laten we de collectie zien waarbij je direct aan kunt geven welke bruidsjurken of trouwkostuums je aanspreken. De kleding die je het meest aanspreekt ga je natuurlijk passen. Als je uiteindelijk de trouwjurk van je dromen gevonden hebt nemen de coupeuses je maten op om alles perfect aan te laten sluiten. Natuurlijk maken we je outfit helemaal af met schoenen en accessoires en bruidslingerie voor de dames.

Bruidsmode in alle stijlen

In onze bruidsmode winkel vind je bruidsmode in alle stijlen. Op onze website kun je je alvast laten inspireren door ons uitgebreide aanbod. Maar het blijft natuurlijk altijd lastig om alle details van de kleding te zien op een foto, daarom nodigen wij je van harte uit in onze bruidsmode winkel in Amersfoort. Daarnaast kan een bruidsjurk bij jou net wat anders staan dan bij het model op de foto. Daarom nodigen wij je van harte uit om langs te komen bij Valkengoed Wedding Fashion. Kom langs en ervaar de ultieme beleving in onze sfeervolle bruidswinkel.

Bekende bruidsmerken

In onze collectie vind je diverse toonaangevende merken. Van Ladybird tot Pronovias. Onze zorgvuldig samengestelde collectie trouwjurken bestaat uit jurken in diverse stijlen. Zo is er altijd een trouwjurk die past bij jou stijl en helemaal aansluit aan je wensen. We krijgen vaak de vraag “hoe weet ik nu wanneer ik dé jurk heb gevonden?” Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Je voelt het. Wanneer je de bruidsjurk van je dromen past weet je het zeker. Je straalt en denkt dit is de jurk waarin ik wil trouwen.

Ontspannen sfeer

Voor veel bezoekers van onze bruidsmode winkel is het de eerste keer dat ze een trouwjurk gaan passen. Wij vinden het erg belangrijk dat je rustig in een ontspannen en gezellige sfeer trouwkleding past in onze bruidsmode winkel. Je mag altijd binnenlopen maar als je echt wilt komen passen maak je even een afspraak. Met een afspraak weten we zeker dat we je de tijd en aandacht kunnen geven die je verdient.