Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Ladybird

Al meer dan 35 jaar is het Nederlandse merk Ladybird actief in de bruidsmode. Begonnen als agent voor buitenlandse merken en uitgegroeid tot een eigen lijn met een eigen productie. De collectie Ladybird trouwjurken wordt in eigen huis ontworpen en in eigen ateliers op maat gemaakt. De ontwerpers weten heel goed dat iedere vrouw in Nederland andere dromen heeft over haar trouwjurk. Daarom voert Ladybird verschillende stijlen in haar ruime en wisselende collectie.

Ladybird 921000 trouwjurk
Trouwjurken voor de moderne vrouw

In de collectie Ladybird trouwjurken vindt u ook vintage trouwjurken, strapless trouwjurken, korte trouwjurken, trouwjurken kort voor lang achter, trouwjurken met lange mouwen, prinsessen trouwjurken, trouwjurken met bolero’s of gekleurde trouwjurken. Daarnaast biedt Ladybird nog een deluxe lijn aan met schitterende trouwjurken van uitzonderlijke kwaliteit. Voor de bruid met een maatje meer is er de Ladybird +More collectie. Een kwaliteitstrouwjurk met een schitterende pasvorm.

  • Ladybird is een Nederlandse trouwjurken fabrikant.
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Diverse stijlen verkrijgbaar uit dezelfde collectie.
  • Ladybird valt sinds 2019 onder de Pronovias Group.
Ladybird

Ladybird: het symbool voor de liefde

Het symbool van Ladybird staat voor geluk, maar ook voor de liefde! Een combinatie die op je trouwdag natuurlijk helemaal bij elkaar komt. De Ladybird bruidsjurken worden met liefde gemaakt en de ontwerpers weten dat jij in jouw droomjurk wilt trouwen! Met het symbool van een lieveheersbeestje wenst Ladybird het bruidspaar veel geluk toe op hun trouwdag en in de liefde.

Ladybird trouwjurken: stralen op jouw manier

Ben je ook al verliefd geworden op de Ladybird trouwjurken? Maak dan eens een afspraak om gezellig te komen passen. Een pasafspraak is altijd een beetje spannend maar vooral heel leuk, ontspannen en gezellig. We speken door wat je mooi vindt en wat je stijl is en natuurlijk ga je een aantal jurken passen. Onze adviseuses zitten al jarenlang in het vak en voelen precies aan wat je bedoelt. Voor je bruidsschoenen, bruidssieraden en bruidslingerie kan je ook bij ons terecht om je jurk helemaal compleet te maken.