Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Trouwkostuum Bruidegom

De bruid is er vaak al maanden bezig met haar trouwjurk. Nu is het tijd om ook een trouwkostuum uit te zoeken voor de bruidegom. Je trouwkostuum moet natuurlijk qua kleur passen bij de trouwjurk, daarom is het ook verstandig om een stukje stof van de jurk mee te nemen als je gaat passen. Daarnaast gaan we altijd uit van een gouden regel die voor elk trouwkostuum geldt; Het trouwkostuum voor heren moet echt bij je passen en je moet je er goed in voelen. Met deze regel ben je altijd zeker van het perfecte trouwkostuum.

Trouwkostuum voor bruidegom

Als expert in exclusieve trouwkleding zijn we bekend om de kwaliteitsmerken die we voeren. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en uitstraling. De merken die wij voeren selecteren we vooral op kwaliteit, afwerking en details. Bekijk eens de hele collectie trouwkostuums voor bruidegommen of de collectie per merk • Archetipo • Cossmo • Immediate • Javier Arnaiz • Wilvorst

Kies uw trouwkostuum voor heren

De afbeeldingen op onze website geven je een indruk van de trouwkostuums die wij voeren. Om echt een goede indruk te krijgen van trouwkostuums kan je ze het beste gewoon passen. Het passen van een trouwkostuum voor de bruidegom hoeft niet lang te duren maar we nemen wel graag de tijd voor je. Het is belangrijk om goed advies te krijgen als je een trouwpak gaat passen. Maak daarom eens een afspraak zodat we samen met jou kunnen kijken welk trouwkostuum voor heren echt bij je past. Tijdens een afspraak nemen we de trouwpakken door en pas je de kostuums die je mooi vindt. Als je een trouwkostuum gevonden hebt maakt onze kleermaker helemaal precies op maat zodat het trouwkostuum !