Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Hoe ziet een vintage trouwjurk eruit?

‘Vintage’ is een stijl die onder velen van jullie wel bekend is. Ook al gaat deze trend al enige seizoenen mee in bruidsmodeland, deze stijl blijft HOT. In 2021 zal deze bruidsmodetrend zich dan ook zeker voortzetten. ‘Maar wat is nu precies een vintage stijl en welke kenmerken heeft een vintage trouwjurk precies?’ Na het lezen van dit blog weet je precies wat ‘vintage’ inhoudt en hoe een trouwjurk in deze sfeer eruitziet.

Bruidsmode trend ‘vintage’

Vintage kleding staat voor kleding die gedragen werd in de jaren ’30, ’40, ’50, ’60 en ’70 en die nu weer veel gedragen wordt, maar waar als het ware nieuw leven wordt in geblazen. Ook de vintage trouwjurken zijn aangepast aan de hedendaagse tijd zonder dat ze de authentieke charme verliezen.

Rembo styling just do itRembo iphigenie valkengoedRembo styling adrienne

Vintage trouwjurk

Een trouwjurk in deze stijl benadrukt de vrouwelijke lijnen en is gemaakt van soepel vallende stoffen, zoals fijn tule, chiffon zijde en delicaat kant met hier en daar een bloemaccent. De sfeervan deze stijl is informeel, classy en romantisch met veel aandacht voor details. Je kunt hierbij denken aan fijn kant, kraaltjes en elegante elementen in ivoor kleur of in subtiele poedertinten. ‘So, now you know!’ Bruidsmode merken met een vintage collectie zijn o.a. Rembo StylingMarylise en Herve Paris.

De perfecte look
Niets zo mooi als een goed op elkaar afgestemd bruidspaar! Naast jullie trouwjurk en trouwpak zijn het de bijbehorende accessoires zoals hoedje, bruidstasje, sluier, sieraden en schoenen die zorgen voor de perfecte vintage look. Laat je daarom goed adviseren!

Kom, kijk en bewonder!
Op onze website is onze collectie te bewonderen. Maar een bezoek aan onze winkel brengen kan natuurlijk ook. Maak vrijblijvend een pasafspraak met een van onze stylisten via telefoonnummer 033-4616229 of maak online een pasafspraak.

 

Wedding bordje in tuin