Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Wat zijn de trouwjurken trends 2024?

Wat zijn de trouwjurken trends 2024? Het was weer een feestje om in het eerste kwartaal van dit jaar inkopen te mogen doen om voor jullie (onze lieve bruidjes zoals wij dat zeggen) weer een prachtige collectie samen te stellen. Dat is heel goed gelukt al zeggen wij dat zelf. Er zijn een aantal trouwjurken trends van 2024 die ons opvallen. Die bespreken wij hieronder met jullie. Maak snel een afspraak bij ons online of telefonisch zodat jij ook in een prachtige trendy of tijdloze trouwjurk verschijnt op jullie trouwdag.

Trouwjurk trend 1: Split

Het valt op dat er het aankomend seizoen (2024) behoorlijk wat trouwjurken worden gemaakt met een sexy split. Sommige zijn aardig hoog, maar over het algemeen zijn ze net een beetje stiekem sexy. Het is net dat kleine beetje extra die je hebt in je trouwjurk waarmee je jullie gezelschap kunt verrassen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij voor jou in ons eigen atelier aan huis een split maken in een trouwjurk die dat niet van origine heeft, als het technisch mogelijk is. Kom je bij ons jouw droomjurk uitzoeken?

Modeca trouwjurk met split

 

Trouwjurk trend 2: Rug details

Wat wij heel veel horen in de winkel en gelukkig ook weer veel gaan zien is een trouwjurk met een schitterend rug detail. Sommige zijn druk bewerkt en sommige subtiel en sexy uitgevoerd. Met mooie kraaltjes en pareltjes afgewerkt of knoopjes tot in de nek. ‘ Het liefst loop ik de hele dag achterste voren’ horen wij wel vaker haha. Het wauw moment als de bruid voorbij loopt en dat dan die fantastische rug zichtbaar wordt is toch super?! Ook als je jezelf in de spiegel en op foto’s ziet of als je aanstaande man bij het altaar je eventjes lief aanraakt op je rug en je weet dat die rug er fantastisch uit ziet, is iets wat jouw droomjurk extra bijzonder maakt. Plan snel je afspraak bij ons.

 

 

Trouwjurk trend 3: Classiek chique

Tijdloos is ook een goede benaming voor deze trend. Hoewel een trouwjurk meestal wordt ingekocht voor een bepaald seizoen, zijn er altijd stijlen die altijd prachtig en tijdloos zullen blijven. Zo ook het klassiek chique. Rustige lijnen en cleane stoffen met niet al te veel kant zijn dingen die opvallen. Satijn is een stof die zich prachtig leent voor deze stijl, maar ook chiffon zie je veel.  Strak aangesloten als fit and flair maar ook de grote princes trouwjurken kunnen tijdloos zijn. Gecombineerd met een prachtige lipstick, dramatische oorbellen en mooi opgestoken haar maak je jouw look compleet. Kom naar onze winkel in Amersfoort en laat je door ons begeleiden in jouw zoektocht naar de perfecte droomjurk voor jou.

 

Trouwjurk trend 4: Rijk bewerkte sleep

Stel je voor dat je aankomt op jullie locatie en je verschijnt in een trouwjurk met een sleep waar je U tegen zegt. Mensen zullen er nog lang over napraten hoe ontzettend mooi jouw jurk was. Een sleep met rijk uitgevoerd kant en kralen en pareltjes die de hoofden doen draaien van je gezelschap. En vergeet niet je aanstaande die met zijn mond open zal staan. Ongelofelijk dat de designers van deze slepen dit kunnen bedenken en maken. Het is een verrijking voor jouw trouwjurk. Wij hebben een mooie collectie samengesteld. Kom ze bekijken in onze winkel. Maak snel een afspraak.

 

Trouwjurk trend 5: Mouwen

2024 is een jaar waarin we meer bruidsjurken zien met mouwen. Ze waren er in andere seizoenen al maar in 2024 valt het voor ons wel op. Het door boho geinspireerde flair mouwtje welke mooi wijd uit loopt, ga je zien. Al dan niet bewerkt met mooi kant. Maar ook een kapmouwtje die net even die extra touch geeft aan jouw jurk kan heel mooi zijn. Wat dacht je van een mouw die aansluit op jouw arm in driekwart lengte of volledige lengte. Het kan een mooi dramatisch effect geven. Ballon mouwen gaan we ook zien. Ook die hebben wij voor jullie ingekocht. Het zou bijzonder zijn als je uit onze zeer ! uitgebreide collectie geen keus zou kunnen maken. Bereid je voor dat je gaat slagen als je bij Valkengoed langs komt. Maak snel een afspraak. Wij verheugen ons op jullie bezoek.

Trouwjurk trend 6: Less is more

Een trouwjurk trend die we in 2024 veel terug zien komen is de ‘less is more’. Deze trouwjurken hebben een minimalistisch design, met weinig tot geen versieringen of kant. Deze trouwjurken zijn vaak gemaakt van luxe stoffen, denk hierbij aan satijn of chiffon. Om de look compleet te maken zou je bijpassende sluiers met steentjes of pareltjes toe kunnen voegen.

Milla Nova Brunella trouwjurkustin Alexander 55167 TrouwjurkPronovias Appia Trouwjurk

Trouwjurk trend 7: Hoge kanten halslijn

Een andere trend die we in 2024 bij voor trouwjurken terug zien komen is de hoge kanten halslijn. De hoge kanten halslijn biedt een elegante uitstraling die veel bruiden aanspreekt. Deze halslijn kan variëren van eenvoudig tot een kanten illusie en is geschikt voor zowel A-lijn als strakkere silhouetten.

 

Trouwjurken 2024 passen bij Valkengoed Wedding

Wil je de aller nieuwste trends en trouwjurken zien en passen? Maak dan een afspraak bij ons en laat je helpen door onze gepassioneerde collega’s. Zij weten als geen ander je te begeleiden in een lastig proces. Wij hebben ondertussen al weer 39 jaar ervaring en zetten alles op alles om je in een fantastische trouwjurk (of natuurlijk jumpsuit) op jullie trouwdag te laten verschijnen.

Let op: Er is een enorm grote kans dat je bij ons gaat slagen voor jouw droomjurk! Wij maken echt geen grapje. De slagingskans bij Valkengoed Wedding Fashion is vele malen groter dan elders in het land. Dat hebben statistieken aangetoond. Dus stel je open dat het deze dag zeker gaat lukken. Wat zou dat fantastisch zijn. Bij Valkengoed Wedding Fashion vinden wij het belangrijk dat jij je fantastisch voelt in je trouwjurk. Wij hebben de nieuwste modellen en bijpassende lingerie en accessoires in huis, zodat je helemaal je eigen stijl en uitstraling kunt creëren.

 

Maak een afspraak

Wil je kennis maken met onze nieuwste trouwjurken collectie of wil je weten welke van bovenstaande trouwjurken trends van 2023 – 2024 het beste bij jou past? Maak dan online een pasafspraak bij een van onze ervaren stylisten of bel met telefoonnummer 033-4616229 (Whatsappen mag ook naar dit nummer) en laat je in een persoonlijke en ontspannen sfeer vrijblijvend adviseren. Tot snel!