Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

01 Veel passen

Door veel ringen te passen wordt het makkelijker voor jullie meer gevoel te krijgen wat jullie mooi vinden. Wij hebben alle kleuren goud in huis, alle breedtes en hoogtes. Je kan het ze gek niet bedenken of wij hebben het. Ook zullen we helpen met de keuze welk gehalte goud voor jullie de mooiste keuze is.

02 Wil je de ringen anders?

Geen probleem 🙂

 

Met een 3D ontwerp tool van Rauschmayer ontwerpen wij  de trouwring naar jullie wensen, vanaf de basis. Combineer een grote verscheidenheid aan legeringen, formaten, oppervlakken, kleuren en briljanten. Elegant platina met warm goud of romantisch rosegoud, hoogglans of gematteerd met sprankelende briljanten – jouw verlangens kennen geen grenzen.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rosegoud

Witgoud

Geelgoud

keuze trouwring

03 Kies de juiste (pas)vorm

Rauschmayer trouwringen vormen

Vormen

Wat ook heel persoonlijk is, zijn de vormen van de ringen. We kennen allemaal de traditionele prachtige ronde rechtlijnige ring vormen. Maar er is meer tussen hemel en aarde. Bij Rauschmayer kan je kiezen uit verschillende vormen. In de collectie van Vena Amoris die wij bij Valkengoed in huis hebben kom je meer ongewone vormen tegen. Eindelijk een trouwringen merk die buiten gebaande paden durft te stappen met hun ontwerpen. Het is een uitzonderlijke collectie welke je zeker gezien moet hebben.

04 Diamant of niet ?

 

Gouden ringen met diamant Valkengoed

Diamant

Bij Rauschmayer kies je zelf de hoeveelheid, grootte en kleur van de diamant. Rauschmayer biedt je de unieke mogelijkheid om te kiezen tussen natuurlijke diamanten (mined diamonds) en laboratorium diamanten (lab diamonds), alle zijn conflict vrije diamanten. Een uitgebreide uitleg krijg je tijdens jullie afspraak.

Afspraak maken
Ja...Doen! Vrijblijvend natuurlijk. Anders dan bij een traditionele juwelier, krijg je bij ons 2 uur begeleiding van een professional zonder mensen om je heen en zonder verplichtingen natuurlijk. Plan een afspraak