Plan afspraak Bel ons
lovebook

Rauschmayer – Een trouwringenatelier met liefde en passie

Sinds 1963 ontwikkelt en produceert trouwringenatelier Rauschmayer hoogwaardige ringen.

Om de herinnering levend houden aan dat gevoel van verbondenheid wordt elke trouwring sinds 1963 voorzien van twee ingegraveerde duiven. Dit typische kwaliteitskenmerk van Rauschmayer staat voor vrede en welzijn, voor liefde, voor geluk en voor trouw.Ontvang nú 20% korting* op trouwringen


Lieve bruid en bruidegom in spé, ontvang je 20% korting op jullie unieke trouwringen.


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en naar hoe jouw unieke, gepersonaliseerde trouwring eruit komt te zien?


Maak nu vrijblijvend een afspraak met onze goudsmid via telefoonnummer 033-4616229.

Maak kennis met Rauschmayer3D-ontwerper.


(*Actie loopt van 01 januari t/m 31 mei 2021.)

01Kies de beste pasvorm


Samen met jouw Rauschmayer designer creëer je op intuïtieve en creatieve wijze jouw one-of-a-kind, gepersonaliseerde ringen. Door middel van realtime rendering, eindeloze design mogelijkheden en professionele begeleiding komen jullie samen tot een schitterend, uniek ontwerp.
02Rauschmayer – Een trouwringenatelier met liefde en passie

Rauschmayer trouwring designer

Ontwerp de trouwring van je dromen, vanaf de basis. Combineer een grote verscheidenheid aan legeringen, formaten, oppervlakken, kleuren en briljanten. Elegant platina met warm goud of romantisch rosegoud, hoogglans of gematteerd met sprankelende briljanten - jouw verlangens kennen geen grenzen.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rosegoud

Witgoud

Geelgoud

Vormen

We kennen allemaal de traditionele prachtige ronde rechtlijnige ring vormen. In de collectie van Vena Amoris die wij bij Valkengoed in huis hebben kom je meer ongewone vormen tegen. Eindelijk een trouwringen merk die buiten gebaande paden durft te stappen met hun ontwerpen. Het is een uitzonderlijke collectie welke je zeker gezien moet hebben.

04Voltooi het ontwerp

Diamant

Bij Rauschmayer kies je zelf de hoeveelheid, grootte en kleur van de diamant. Rauschmayer biedt u de unieke mogelijkheid om te kiezen tussen natuurlijke diamanten en laboratorium, conflictvrije diamanten. Welke je ook kiest, we garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

Afspraak maken

Maak een afspraak om je eigen ring te ontwerpen in onze winkel.

Bel voor een afspraak