Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwpak kopen


Bent u op zoek naar een trouwpak voor uw bruiloft? Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten. Welk trouwkostuum past het beste bij u? De ervaren medewerkers van Valkengoed helpen u graag bij de keuze van een trouwpak. Bekijk ons totale aanbod trouwpakken om alvast een idee te krijgen van uw voorkeur.


Trouwpak kopen


Het belangrijkste bij het kopen van een trouwpak is dat het echt goed bij u moet passen. Wanneer u zich helemaal thuis voelt in uw trouwkostuum, kunt u zich tijdens de bruiloft totaal ontspannen. U moet zich prettig in het trouwpak kunnen bewegen en het is van belang dat u zich er op uw gemak in voelt. Wij zijn tevreden wanneer u zich helemaal gelukkig voelt in het trouwpak:


Onze kenmerken


Profiteer van onze volgende kenmerken wanneer u een trouwpak gaat kopen bij Valkengoed:

          • Grote collectie
          • Ruim 30 jaar ervaring
          • Eigen atelier
          • Op maat gemaakt
          • Gepassioneerd team
          • Persoonlijke service

U kunt bij ons terecht voor de nieuwste trouwpakken collecties van allerlei prachtige merken. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de bruidsmode en we vinden het dan ook geweldig om u te helpen bij het uitzoeken van de perfecte trouwoutfit. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en geven u handige tips bij de zoektocht. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle informatie op het gebied


Eigen atelier


In ons atelier maken onze coupeuses het trouwpak passend op uw lichaam. Tijdens het passen meten we u op en uiteindelijk wordt uw pak helemaal op maat voor u gemaakt. We bieden u een persoonlijke service en wanneer u in onze winkel langskomt om te passen, zult u dit direct ervaren. We laten u zich op uw gemak voelen, zodat het een ontspannen middag wordt waar u als klant centraal staat.


Trouwpak kopen bij Valkengoed


Wilt u een trouwpak kopen bij Valkengoed? Plan dan een afspraak op onze website in en kom langs in onze winkel. Tijdens de pas sessie nemen we uw maten op en kan onze kleermaker uw trouwpak mooi voor u op maat maken.

GEÏNTERESSEERD? MAAK NU EEN PASAFSPRAAK MET ONS »


Inspiratie