Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwkostuum Groningen


Mensen rijden stad en land af voor het ideale trouwkostuum. Het is immers een pak wat je op één van de mooiste dagen van je leven draagt. Iedereen let de hele dag op de bruid in haar bruidsjurk. Maar ook de man wordt de hele dag aangekeken in zijn trouwkostuum. Groningen kan een plek zijn om te zoeken, maar ook andere plaatsen worden veel bezocht. De zoektocht naar een uniek pak vergt veel tijd. En opties zijn er gigantisch veel. Het is dan niet belangrijk hoe ver u moet reizen voor het ideale trouwkostuum. Groningen naar Amersfoort is een zeer acceptabele reis. Daar vindt u aan het Prinses Julianaplein een unieke bruidswinkel voor de man en de vrouw. Voor de man is een keuze uit 6 verschillende en eigenzinnige merken voor de man:


Stuk voor stuk zijn dit merken die gespecialiseerd zijn in trouwkostuum. Groningen uit en naar Amersfoort is een reis die u niet zal vergeten!

Trouwkostuum Groningen


Valkengoed Bruid en Bruidegom kleedt al 35 jaar echtparen voor hun grote dag. Hier is dus een uitgebreide expertise aanwezig en ervaren medewerkers die het als hun taak zien u te kleden met het door u gekozen trouwkostuum. Groningen naar Amersfoort is een reis van ongeveer 1,5 uur, maar dat is het meer dan waard. De medewerkers helpen u niet alleen bij het uitzoeken van de voor u perfecte trouwkostuum, maar leveren ook meer diensten. Net al bij de vrouw, moet ook de man in een op maat gemaakt trouwkostuum acte de presence geven op de grote dag. Aanpassen van de lengte van de broekspijpen is een mogelijkheid. Net als aanpassen van de taillering zodat het pak ideaal valt. Of verlengen of verkorten van de mouwen of het colbert zijn allemaal aanpassingen die in hun eigen atelier worden gedaan. Uiteindelijk zult u met een perfect op maat gemaakt trouwkostuum terug naar Groningen reizen. Hoe de reis van Groningen naar Amersfoort precies gaat, vindt u hier onder.


Routebeschrijving Groningen naar Amersfoort


Vanuit Groningen vertrekt u in zuidelijke richting naar Assen en Hoogeveen. Bij Hoogeveen houdt u rechts aan en volgt de borden A28 naar Meppel, Zwolle en Utrecht. U hoeft niet helemaal door te rijden tot aan Utrecht. Bij Amersfoort neemt u afslag 6 Leusden-zuid. Sla daarna rechtsaf naar de Arnhemseweg en volg de borden naar Amersfoort. De Arnhemseweg zult u leiden naar het Prinses Julianaplein. Op nummer 4 vindt u de winkel van Valkengoed Bruid en Bruidegom en kunt u op zoek naar het ideale trouwkostuum voor een bruidegom als uzelf. U zult niet teleurgesteld zijn en gastvrij worden ontvangen door de medewerkers.

GEÏNTERESSEERD? MAAK NU EEN PASAFSPRAAK MET ONS »


Inspiratie