Plan afspraak Bel ons
lovebook


Trouwkostuum Arnhem

Woont u in Arnhem en gaat u binnenkort trouwen? En bent u daarom op zoek naar een trouwkostuum? Arnhem kent, helaas, maar weinig goede bruidswinkels. U kunt daarom beter in de auto stappen voor een mooi trouwkostuum. Arnhem – Amersfoort, waar Valkengoed Bruid & Bruidegom is gevestigd, is gelukkig slechts drie kwartier rijden. Natuurlijk kunt u ook met het openbaar vervoer vanuit naar ons toekomen voor uw trouwkostuum. Arnhem heeft een goede treinverbinding met Amersfoort. Wij verzorgen perfect op maat gemaakte trouwjurken en trouwkostuums voor toekomstige bruiden en bruidegoms uit heel Nederland. We nemen uitgebreid de tijd voor u en zorgen ervoor dat u er op de belangrijkste dag van uw leven op uw allerbest uitziet!


Trouwkostuum Arnhem


Zoekt u een mooi trouwkostuum? Arnhem: daar zult u het vermoedelijk niet vinden. Daarom is het wellicht een goed idee om een pasafspraak te maken. Iedere man die graag een trouwkostuum wil passen, of hij nu uit Arnhem of Amsterdam komt, is bij ons van harte welkom. U moet hiervoor wel even een pasafspraak maken. Dat doet u door het formulier op onze website in te vullen. Daarvoor wil Valkengoed, naast uw persoonlijke gegevens, ook graag weten

         • wat uw trouwdatum zal zijn
         • met hoeveel personen u uw trouwkostuum zult komen passen

Heeft uw verloofde al een jurk, maar heeft u zelf nog geen kledij? Geen zorgen, wij voorzien u van gratis combinatie-advies! Zo bent u er zeker van dat uw pak niet vloekt met de jurk van uw bruid, als u straks voor het altaar staat.


Prachtige trouwkostuums


Valkengoed Bruid & Bruidegom heeft een groot aanbod in trouwpakken. De ene man draagt zijn kostuum namelijk het liefst lekker nonchalant, met wellicht een knoopje open hier of daar, en houdt van bijzondere borduursels of contrasterende stiksels, terwijl de andere man voor zo’n speciale gelegenheid juist liever voor een zo traditioneel mogelijk trouwkostuum kiest. Voor heren voeren we de volgende merken:

         • Immediate
         • Cosmo
         • Archetypo
         • Javier Arnaiz
         • Wilvorst

Ieder merk levert trouwkostuums van uitstekende kwaliteit, die uitgevoerd zijn in luxe stoffen en voorzien zijn van bijzondere en feestelijke details. Elk merk is wat betreft de stijl echter net even anders. Mocht u niet precies weten welk merk qua stijl het best bij u past, dan helpt het vriendelijke, deskundige personeel van Valkengoed u maar al te graag: ons personeel is zeer ervaren en geniet ervan om mensen als u zo mooi mogelijk aan te kleden. Op onze website www.valkengoed.nl vindt u handige omschrijvingen van deze vijf verschillende merken, evenals het gehele aanbod trouwkostuums. U kunt thuis dus alvast kijken wat u mooi vindt! En tijdens een pasafspraak kunt u zo’n pak geheel vrijblijvend passen.


GEÏNTERESSEERD? MAAK NU EEN PASAFSPRAAK MET ONS »


Inspiratie