Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Trouwkleding man

De trouwkleding voor man en vrouw is traditioneel een trouwkostuum en trouwjurk. De kleding voor mannen van nu is niet meer te vergelijken met die van jaren geleden. De mode ontwikkeld en natuurlijk gaan de trouwkostuums voor mannen ook met de mode mee. Trouwpakken wordt steeds comfortabeler met soepele stoffen en prettige pasvormen.

Trouwkleding man: ruime keuze

De trouwkleding mannen collectie die we voeren is zeer divers qua stijl en uitvoering. Iedere man heeft een eigen smaak en hier sluit onze trouwkleding voor mannen collectie naadloos op aan. De echte modebewuste mannen hebben een andere stijl de heren die liever een nonchalant kostuum dragen. Trouwkostuums voor mannen kan heel chique gedragen worden maar ook heel nonchalant of informeel. De collectie die we voeren bestaat uit de merken:

• Archetipo
• Cossmo
• Immediate
• Javier Arnaiz
• Masterhand

We staan achter de kwaliteit en pasvorm van deze merken met allemaal een eigen stijl. Ieder merk ontwikkeld voortdurend nieuwe kostuums en gaat volledig in eigen stijl met de trouwmode mee.

Kies jouw trouwkleding

De merken en afbeeldingen geven je een indruk van de collectie trouwkleding mannen die we in huis hebben. Maak eens een pas afspraak om de trouwkostuums te passen en jouw trouwkostuum te vinden. We maken dan tijd voor je vrij om verschillende kostuums te passen. Het belangrijkste is je gevoel bij trouwkleding; Man, dat ziet er goed uit! Dat is het gevoel dat je bij je kostuum moet hebben, dan weet je zeker dat je jouw trouwkostuum gevonden hebt.

GEÏNTERESSEERD? MAAK NU EEN PASAFSPRAAK MET ONS »