Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Stralen op de mooiste dag van je leven doe je niet alleen!

De mooiste dag van je leven maak je met de mensen om je heen. Uiteraard met de meest dierbaren die de hele dag dicht bij je zijn, maar ook met de professionals die je erbij betrekt om deze dag tot een onvergetelijk moment te maken, of terwijl ‘the Crew’.

Stralen op de mooiste dag van je leven

The Crew

‘The Crew’ zijn de mensen die jullie extra laten stralen, achter de schermen werken en je een geruststellend gevoel geven op een dag waarbij de zenuwen door je lijf gieren.

Ik vind het zelf, als make-up artist, heel bijzonder om hiervoor gevraagd te worden. Ik ben er op de eerste spannende uurtjes bij. Tijdens deze sessie leer ik het bruidspaar, maar voornamelijk de bruid beter kennen. En uiteraard help ik hét bruidsgevoel, naast een mooie jurk, compleet te maken.

Make-up palette valkengoed

Daarom kan ik alleen maar zeggen; zorg dat je de beste uit het vak om je heen verzamelt, de mensen bij wie je een goede vibe hebt, want je deelt immers iets heel bijzonders met ze.
Dit geldt overigens ook voor het uitzoeken van jouw droomjapon. Een moment waar iedere jonge vrouw naar uitkijkt. In een bruidsmode zaak moet je stralen, je vertrouwt en begrepen voelen. Dit kan alleen bij mensen die passie hebben voor het vak.

Jij hebt de regie!
Hoe fijn is het dat jij de regie in handen hebt! En dat je voor jullie bijzondere dag, én de weg ernaartoe, een “Crew” kunt samenstellen. Laat het mensen zijn met passie!

~ Evita ~

Onze gastblogger Evita
Achter ‘ER Visagie’ zit Evita Rekkers, een 34 jarige make-up artist die haar opleiding heeft gevolgd bij de befaamde make-up school Mieke Petiet. Daar is ze tevens geselecteerd voor de unieke vervolg opleiding Gruppo Select, waar het vak nog een extra dimensie krijgt. Deze sociale en gemotiveerde dame houdt van een uitdaging en van de diversiteit van het vak.

Evita werkt samen met: