Plan afspraak Bel ons
lovebook


Strakke trouwjurk


Met een strakke trouwjurk kiest voor u een strakke lijn jurk die eigentijds is, asymmetrisch in de taille en die je platte buik prachtig accentueert. Strakke trouwjurken zijn in onze ogen de beste keuze voor smalle, korte of kleine bruiden die een slank figuur hebben. Bovendien staan strakke trouwjurken schitterend met een mooie bewerkte rok of sleep. Onze zeemeermin modellen zijn ook zeer geliefd, deze hebben in alle gevallen een strak bovenlijf. De kleurencombinatie van de jurk bepaalt de stijl van je lengte. Als je kort bent dan lijk je natuurlijk wat langer in een gekleurde trouwjurk, al ben je wel afhankelijk van de kleur(en) die je gaat kiezen.


Voorbeelden strakke trouwjurken


Van onze 20 topmerken heeft White One de meest getaileerde trouwjurken. De meeste White One jurken hebben namelijk een A-lijn die strak om het lichaam loopt. White One is een Spaans modemerk van de Pronovias groep, maar met een geheel eigen stijl en uitstraling en zeer betaalbaar. In een strakke trouwjurk van White one trouw je in het wit of ivoor wit.


Tips voor een strakke trouwjurk


Het is voor bruiden met een maatje meer of brede heupen niet verstandig een strak model trouwjurk te kiezen. Wat erg mooi staat is een strakke trouwjurk die hoog gesloten is en waarbij de halslijn van kant is gemaakt. Ook zijn er voldoende andere modellen en details binnen onze collectie van strakke trouwjurken. Bent u nieuwsgierig naar onze modellen? Neem een kijkje in ons assortiment en maak eenvoudig een afspraak om diverse modellen te passen! Wij helpen u graag verder om de perfecte jurk te kiezen die het beste bij u past.


Inspiratie