Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk
Sincerity 44404 Trouwjurk

Sincerity 44404 Trouwjurk

 1.869,00

Een A-lijn Prinses look! Prachtige jurk met lange mouwen die rijkelijk zijn bewerkt met floraal kant. De top is voor hoog gesloten en elegant door het illusion effect. De rug is stunning: een key hole! De rijke rok is gemaakt van Organza en de versierde applicaties lopen deels over de rok. De jurk is compleet met sleep en ook die heeft hier en daar de mooie bloemige applicatie. De jurk is fijntjes voorzien van een glimmertje. Princess, Elegant & Feminine

Maak een pasafspraak
Artikelnummer: 31002 Categorieën: ,

Beschrijving

De Sincerity 44404 trouwjurk is de belichaming van prinsessenelegantie en vrouwelijke gratie, perfect voor de bruid die droomt van een sprookjesachtige bruiloft. Deze A-lijn trouwjurk combineert de klassieke prinsessenlook met moderne verfijning, uitgedrukt door de lange mouwen die rijkelijk versierd zijn met floraal kant. Het hooggesloten topje creëert een beeld van elegante bescheidenheid, versterkt door een illusie-effect dat een subtiele hint van sensualiteit toevoegt. De achterkant van de trouwjurk steelt de show met een adembenemende keyhole-rug, waardoor deze trouwjurk niet alleen van voren maar ook van achteren een indrukwekkende uitstraling heeft.

De rok, vervaardigd uit rijke Organza, vloeit sierlijk naar beneden en is versierd met gedetailleerde applicaties die het thema van bloemig kant voortzetten. Deze applicaties zijn strategisch geplaatst over de rok en sleep, waardoor een samenhangende en luxueuze uitstraling ontstaat. Elk aspect van de trouwjurk, inclusief de subtiele glimmers die her en der zijn toegevoegd, werkt samen om een visueel verbluffend effect te creëren dat gegarandeerd de aandacht trekt. De Sincerity 44404 trouwjurk is een toonbeeld van wat het betekent om op je trouwdag zowel prinsesselijk als elegant te zijn, een ideale keuze voor de bruid die haar vrouwelijkheid en stijl op een klassiek verfijnde manier wil vieren.

Extra informatie

Merk

Sincerity

Stijl

Klassiek, Prinses, Romantisch

Top

Bijzondere rug, Illusion, Kant, Keyhole

Neklijn

Silhouette

, ,

Materiaal

Kant, Organza, Tule

Kleur

,