Valkengoed

Bekijk online

Woman Man Lovable brands Our love story Inspiratie
Newsletter

Nieuw bij Valkengoed Wedding Fashion: Insignity Trouwringen

Wij geloven dat alleen u de bijzondere momenten in het leven kunt vastleggen in een persoonlijk ontwerp. Insignety geeft een podium aan uw creativiteit en persoonlijkheid. Met Insignety bent u de designer. De ringen die jullie uitwisselen op jullie bruiloft zijn immers zoveel meer dan alleen een sieraad - ze zijn het eeuwige symbool van jullie unieke connectie. Kies voor een gepersonaliseerd ontwerp dat net zo uniek is.

Ontdek Insignety

€ 500,- aan diamanten cadeau

Maak jouw ring nóg waardevoller! Met deze speciale Wedding Ring Gift Voucher ontvang je € 500,- aan diamanten cadeau bij aankoop van een set Insignety trouwringen. Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2018.

Bel voor een afspraak
Een persoonlijke twist

Een persoonlijke twist

Onze Design Library bevat een scala aan inspirerende voorbeelden. U kunt bijvoorbeeld een hartslag, vingerafdruk, tekst of handgeschreven boodschap in uw ring verwerken voor een uiterst persoonlijk eindresultaat.

Ontdek de mogelijkheden

Eigen ontwerp

Samen met de Insignety Expert Designer ontwerpen jullie ringen die precies laten zien wat jullie relatie zo bijzonder maakt. Door middel van realtime rendering en eindeloze design mogelijkheden ontstaat een schitterend, uniek ontwerp.

In vier stappen
Eigen ontwerp

Social

Volg ons op social media, we'd love to share

Verstuurd met liefde door Valkengoed.nl
Prinses Julianaplein 4-5, 3811 NP Amersfoort
Clik hier om je email voorkeuren aan te passen of voor afmelden.