Plan afspraak Bel ons
lovebook


Mooiste bruidsjurken


U zoekt de mooiste bruidsjurk voor de mooiste dag van je leven? Een bruidsjurk waarin u straalt en helemaal vrouw voelt? De bruidsjurk is enorm belangrijk voor de bruid. Als bruid wilt u eigenlijk een enorme keuze uit de mooiste bruidsjurken én zonder de zorgen eromheen. Bij Valkengoed bent u dan aan het juiste adres!


De beste merken bruidsjurken


Bij Valkengoed heeft u de keuze uit ruim 20 topmerken en er is volop keuze uit diverse stijlen. Wij verkopen merken van hoge kwaliteit, waaronder bruidsjurken van beroemde merken als Pronovias, Ladybird en Blue by Enzoani. Nieuw in ons assortiment zijn ook de bruidsjurken van Lillian West en Linea Raffaelli.


Ruime keuze in de mooiste bruidsjurken


Zoek je kanten bruidsjurken, gekleurde bruidsjurken of korte bruidsjurken? U vindt het ongetwijfeld in onze bruidszaak. Dat kan ook niet anders met 20 grote merken, waarbij ieder merk een collectie hanteert met diverse modellen. Voor iedereen is er dus wel een passende bruidsjurk bij Valkengoed.


Kom bruidsjurken passen


Valkengoed heeft inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring. Wij zijn een vertrouwd en bekend adres in de regio Utrecht met één van de meest toonaangevende collecties in Nederland. Zo komt het namelijk geregeld voor dat we de moeder van de bruid meermaals terugzien in onze winkel met een andere dochter of zoon voor trouwkleding.
Daarom hebben we een deskundig team die graag hun steentje bijdragen aan de mooiste dag van uw leven. Dit begint bij het uitzoeken van de mooiste bruidsjurken tot het op maat maken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u geen zorgen heeft over de bruidsjurk. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen, maak snel telefonisch of online een afspraak!

Inspiratie