Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

White One

White One is een Spaans bruidsmodemerk uit de Pronovias groep met een heel eigen stijl en uitstraling. De naam zegt het al; de bruidsmode van White One is altijd wit of ivoor wit, de traditionele kleur van een trouwjurk. Dit merk sluit qua kleur mooi aan bij de wensen en tradities in Nederland waar 90% van de bruiden in een witte of ivoorwitte bruidsjurk trouw.

 
Trouwjurken van White One
Trouwjurken van White One

Het design team op het hoofdkantoor werkt in nauwe samenwerking, het volgen van trends in de markt en veel aandacht voor elk laatste kleine detail, zorgen ervoor dat ieder ontwerp elk stuk uniek is.

  • Valkengoed Wedding Fashion is Premium Dealer.
  • Unieke trouwjurken van White One.
  • Erg veel aandacht besteed aan de details.
Trouwjurken van White One

White One; exclusief, stijlvol en verfijnd

Naast de kleur heeft White One nog een andere kenmerkende eigenschap bij de meeste trouwjurken in haar collectie. De meeste jurken hebben een A-lijn die strak om het lichaam loopt. Door gebruik te maken van overwegend gladde en stoffen met een lichte glans ligt de nadruk op de bijzondere lijnen in de jurk. Met bijpassende bruidsschoenen en bruidslingerie maken we de jurken van White One helemaal compleet. Onze vakkundige coupeuses maken jouw jurk natuurlijk helemaal perfect passend bij jouw lichaam.

 

In een White One bruidsjurk trouwen

De collectie White One trouwjurken die wij voeren vind je natuurlijk op onze website. Maar hoeveel zegt een plaatje eigenlijk? Misschien staat een andere jurk je nog wel mooier als de jurk die je in gedachte had. Bij trouwjurken is het echt een kwestie van passen. Vaak zien je vriendinnen of je (schoon)moeder direct als je uit de paskamer komt al of dit ‘jouw’ jurk wordt. Maak daarom eens een afspraak bij Valkengoed Bruidsmode Amersfoort, we maken dan speciaal tijd voor je om de collecties door te nemen en allerlei trouwjurken te passen. Pas als je een trouwjurk past weet je het zeker; hier ga ik in stralen op mijn trouwdag.