Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Rosa-Clará

Rosa Clará is al jarenlang een toonaangevend merk in exclusieve trouwjurken. De presentatie van de nieuwe Rosa Clará Bruidsmode collectie is uitgegroeid tot een evenement met internationale klasse. De modeshows van Rosa Clará trekken honderden journalisten uit heel de wereld.  
Rosa Clará trouwjurken
Trouwjurken van Rosa Clará

Het design team van Rosa Clará heeft aandacht voor elk laatste kleine detail, dit zorgt ervoor dat ieder ontwerp uniek is.

  • Valkengoed Wedding Fashion is Premium Dealer van Rosa Clará
  • Unieke trouwjurken van Rosa Clará
  • Erg veel aandacht besteed aan de details
Rosa Clará -Valkengoed

Rosa Clará bruidsmode; exclusief, elegant en vrouwelijk

Dat Rosa Clará van oorsprong een Spaans merk is zien we terug in de designs en collecties. Een Rosa Clará trouwjurk wordt gekenmerkt door luxe stoffen als kant en zijde en een klassieke uitstraling. Veel trouwjurken hebben een klassieke uitstraling met een moderne twist. De Rosa Clará bruidsmode heeft een ruime collectie trouwjurken in een brede variatie aan stijlen met een exclusieve uitstraling.

 

Trouwen in een Rosa Clará trouwjurk

Is Rosa Clará het merk waar jij in gaat trouwen? Eigenlijk kan je daar pas antwoord op geven als je bent komen passen. Als je uiteindelijk echt ‘jouw’ jurk aanhebt weet je het vaak gelijk; hier ga ik in trouwen. Maak gewoon eens een afspraak en kom met je vriendinnen of je (schoon)moeder om trouwjurken van Rosa Clará bruidsmode te passen. Natuurlijk hebben we ook een ruime collectie trouwjurken van verschillende merken en in verschillende stijlen. De beste manier om jouw trouwjurk te vinden is om gewoon eens langs te komen en trouwjurken te passen. We helpen je heel graag aan jouw droomjurk!