Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Poirier

Poirier werd in 1991 opgericht door Nathalie en Alexander Pereboom. Het bedrijf ontwerpt en produceert modieuze bruidskleding en accessoires van hoge kwaliteit, speciaal voor bruiden van nu. Door te focussen op bijzondere materialen en originele ontwerpen hebben ze het tot hun missie gemaakt om ervoor te zorgen dat iedere bruid zich meer dan speciaal voelt tijdens haar grote dag.
Porier bruidslingerie
Poirier bruidslingerie

Poirier bruidslingerie zorgt voor een zorgeloze trouwdag. De pasvormen zijn perfect en de materialen voelen geweldig en comfortabel aan.

  • Bruidslingerie en accessoires.
  • Veel aandacht besteed aan de details.
  • Alleen de beste kwaliteit en pasvormen.
porier logo

Poirier: hoogwaardige bruidslingerie en accessoires

Sinds 1990 is Poirier gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteit bruidslingerie en accessoires. Het merk heeft verschillende collecties die elk op een andere vraag inspelen. Dankzij technische eigenschappen zorgt Poirier voor een perfecte fit en look, waardoor het figuur van de bruid en het silhouet van haar bruidsjurk volledig tot hun recht komen.

Poirier bruidslingerie staat garant voor een zorgeloze trouwdag. De pasvormen zijn perfect en de materialen voelen geweldig en comfortabel aan. Met veel aandacht voor details en een onberispelijke kwaliteit, biedt Poirier alleen het beste voor de bruid.

De finishing touch

Naast bruidslingerie biedt Poirier ook een breed assortiment aan bruidsaccessoires. Deze accessoires zijn ontworpen om perfect te passen bij de bruidslingerie en de bruidsjurk, en voegen een extra vleugje elegantie en stijl toe aan de look van de bruid.

Ontdek poirier bij Valkengoed

Bij Valkengoed vind je een uitgebreide collectie van Poirier bruidslingerie en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle lingerie set voor onder je bruidsjurk, of naar de perfecte accessoires om je look af te maken, Poirier heeft het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte Poirier bruidslingerie en accessoires voor je grote dag te vinden.