Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Lillian West

De Lillian West collectie presenteert klassieke lijnen met een brutaal en zwoele tint voor bruiden die op zoek zijn naar een spectaculaire trouwjurk. De jurken worden gefabriceerd in rijke texturen met inbegrip van vorstelijk satijn en zijden kant. Een belangrijk aandachtspunt in deze ontwerpen zijn de volledige kant en open rug die een element van verrassing toevoegen aan de japon. Lillian West trouwjurken bieden ook verschillende looks en veelzijdigheid met verwisselbare details. De complexe kralen en details maken de Lillian West collectie een exclusief kunstwerk. Maak nu een afspraak om diverse jurken te passen!

Lillian West trouwjurken
Trouwjurken met prachtige texturen

Deze Modeca collectie is voorzien van silhouetten en texturen met inbegrip van elegante baljurken, volledige A-lijn tule rok in stralend ivoor, zilver en wit samen met enkele zijde en satijn jurken met prachtige detaillering. Voeg daarbij een aantal volledig kralen fishtail jurken met creatieve kunstwerken en interessante halslijnen. Dit is een collectie aantrekkelijk voor de bruid die een glamoureuze en romantische bruid wil zijn.

  • Prachtige texturen en silhouetten.
  • Romantische en glamoureuze bruidsjurken.
  • Modeca trouwjurken vangen de essentie.
LillianWest

Trouwen in Lillian West: spectaculair, veelzijdig en brutaal

Ben je ook al gevallen voor de stijl van Lillian West? Dan wordt het misschien wel tijd om eens zelf te ervaren hoe jij eruit ziet in een trouwjurk van dit merk. Maak eens een afspraak en kom gezellig trouwjurken passen. Nadat we ontdekt hebben welke stijl je aanspreekt pas je verschillende jurken van diverse bruidsmodemerken. Als je trouwjurken past ervaar je pas echt welke jurk het beste bij je staat en waar je echt in straalt. Onze ervaren coupeuses maken de jurk voor elke bruid perfect op maat en bruidslingerie en bruidsschoenen maken je outfit helemaal af.