Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Demetrios

Demetrios is een merk met haar wortels in de Verenigde Staten en een beetje in Griekenland. Als kleine jongen emigreerde Demetrios James Elias naar de Verenigde Staten. Hij hielp zijn ouders in het familiebedrijf; een bruidsmode winkel. Later kocht hij een winkel in New York en begon hij zijn eigen merk trouwjurken; Demetrios. Inmiddels is het uitgegroeid tot een merk met een eigen stijl dat over heel de wereld verkocht wordt.

Demetrios trouwjurken
Trouwjurken met glamour en glitter

Demetrios is een icoon in de bruidsmode industrie. Zijn trouwjurken bieden vrouwen de breedste en meest veelzijdige stijlen, en zijn op het snijvlak van de modewereld. Ze zijn tentoongesteld in alle toonaangevende bruidspublicaties. Demetrios wordt internationaal beschouwd als een modeleider en bruidsindustrie innovator.

  • Uitbundige bruidsjurken met veel glitter en parels.
  • Je voelt jezelf een ware prinses in deze jurken.
  • Vervaardig van de mooiste stoffen.
demetrios logo

Demetrios; stralende klasse

De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een hoog niveau van afwerking en details. Qua stijl is Demetrios heel divers en vertegenwoordigd het merk verschillende stijlen. Van vrij klassiek tot erg modern, ook qua silhouet is bijna alles mogelijk. De trouwjurken stralen allemaal een bijzondere klasse uit. Welke stijl trouwjurk ook bij je past; een trouwjurk van Demetrios is altijd verfijnd en tot in de kleinste details perfect afgewerkt.

 

Trouwen in Demetrios

Heb je jouw droomjurk gezien in de collectie van Demetrios? Kom dan snel eens passen om te kijken hoe de jurk bij je staat. Maak een afspraak en kom met vriendinnen of je (schoon)moeder lekker trouwjurken passen. Onze adviseuses zetten hun kennis en ervaring graag in om jouw droomjurk te vinden. Als we weten welke stijl je aanspreekt kan je rustig op je gemak verschillende jurken passen. Vaak weten bruiden het gelijk als ze dè jurk aanhebben; dit is hem. Het kan ook zijn dat je wat minder makkelijk kiest, ook dan helpen en adviseren we je graag. De coupeuses zorgen ervoor dat de jurk perfect op maat gemaakt wordt.