Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Cymbeline

Wie kan beter de dromen van een vrouw begrijpen dan een vrouw?'. Dat is het uitgangspunt van het bruidsmodemerk Cymbeline dat door drie Franse zussen opgericht is. Meer dan 40 jaar geleden besloten ze om de bruidsmode revolutionair te veranderen met Cymbeline trouwjurken voor moderne vrouwen met een unieke stijl en persoonlijkheid. Dit merk weet precies de juiste combinatie te maken van moderne techniek en traditioneel handwerk.

Blanche face
Trouwjurken voor de moderne vrouw

De collectie is ontworpen voor de moderne vrouw, die sterk in het leven staat en een eigen kijk heeft op bruidsmode. Ze laat zich niet in een keurslijf duwen en durft voor haar eigen leven te kiezen.

  • Cymbeline gebruikt origineel Frans kant.
  • Collectie voor de moderne vrouw.
  • Uitmuntendheid en gedurfde creativiteit.
Cymbeline logo

Cymbeline trouwjurken; Franse elegantie

De Franse en vrouwelijke touch is duidelijk zichtbaar in de collectie van Cymbeline trouwjurken die over heel de wereld verkocht worden. Continue zoeken de drie zussen naar de nieuwste en mooiste stoffen en technieken. Met computergestuurde systemen worden de stoffen perfect en superprecies gesneden en met de hand wordt elke jurk tot een echt kunststuk gemaakt. Cymbeline is een wereldmerk waarbij het hart; de design afdeling nog steeds in de 17e eeuwse windmolen gevestigd is. Jaarlijks worden nieuwe jonge designers aangetrokken met frisse ideeën. Deze ideeën gecombineerd met de uitgekiende smaak van de Franse zussen maakt een stijl die bruiden over heel de wereld aantrekt.

Trouwen in een Cymbeline trouwjurk

Een Cymbeline trouwjurk is een echt sieraad en een combinatie tussen moderne technieken en traditie. Ben je benieuwd hoe onze Cymbeline trouwjurken jou staan? Je mag altijd komen passen, maak eens een afspraak en kom langs. We nemen altijd ruim de tijd voor je en natuurlijk mag je alle jurken passen. Het gaat tenslotte om jouw trouwjurk voor de dag van je leven! We helpen je heel graag met het kiezen van je droomjurk!