Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Cymbeline

Wie kan beter de dromen van een vrouw begrijpen dan een vrouw?'. Dat is het uitgangspunt van het bruidsmodemerk Cymbeline dat door drie Franse zussen opgericht is. Meer dan 40 jaar geleden besloten ze om de bruidsmode revolutionair te veranderen met Cymbeline trouwjurken voor moderne vrouwen met een unieke stijl en persoonlijkheid. Dit merk weet precies de juiste combinatie te maken van moderne techniek en traditioneel handwerk.

Blanche face
Trouwjurken voor de moderne vrouw

De collectie is ontworpen voor de moderne vrouw, die sterk in het leven staat en een eigen kijk heeft op bruidsmode. Ze laat zich niet in een keurslijf duwen en durft voor haar eigen leven te kiezen.

  • Cymbeline gebruikt origineel Frans kant.
  • Collectie voor de moderne vrouw.
  • Uitmuntendheid en gedurfde creativiteit.
Cymbeline logo

Franse elegantie: Cymbeline trouwjurken

Ontdek de wereld van Cymbeline trouwjurken, doordrenkt met de verfijnde charme van Franse elegantie. Verkocht over de hele wereld, belichaamt deze collectie de perfecte harmonie tussen traditionele vrouwelijkheid en eigentijdse allure.

Cymbeline’s windmolen design afdeling

Cymbeline’s designafdeling, gevestigd in een 17e-eeuwse windmolen, ademt een sfeer van traditie en innovatie. De drie zussen, beheerders van dit erfgoed, zoeken voortdurend naar de nieuwste stoffen en technieken om elk ontwerp te verheffen tot een waar kunstwerk.

Cymbeline’s wereldwijde aantrekkingskracht

Als een wereldmerk trekt Cymbeline jaarlijks jonge ontwerpers aan, die met frisse ideeën een unieke stijl creëren. Deze synergie van innovatie en traditioneel vakmanschap resulteert in trouwjurken die bruiden over de hele wereld betoveren.

Trouwen in een Cymbeline trouwjurk

Een Cymbeline trouwjurk is een echt sieraad en een combinatie tussen moderne technieken en traditie. Ben je benieuwd hoe onze Cymbeline trouwjurken jou staan? Je mag altijd komen passen, maak eens een afspraak en kom langs. We nemen altijd ruim de tijd voor je en natuurlijk mag je alle jurken passen. Het gaat tenslotte om jouw trouwjurk voor de dag van je leven! We helpen je heel graag met het kiezen van je droomjurk! Daarnaast bieden we ook jurken aan van andere top merken zoals Herve Paris en Milla Nova.