Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Abrazi

Abrazi bruidssieraden worden ontworpen in Nederland en handgemaakt in Italië. Abrazi maakt sieraden voor zowel de moderne en klassieke bruid. Door een ruime keuze in parels en kristallen van Swarovski in verschillende maten, vormen en kleuren, kan elk sieraad worden gebruikt in een unieke combinatie. De ontwerpen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen en smaak van de klant. Om er zeker van te zijn dat elk sieraad van de beste kwaliteit gemaakt is werkt Abrazi samen met kleine familiebedrijven die gerecycled zilver en 14k goud produceren voor de bruidssieraden collectie van Abrazi.

Abrazi bruidssieraden
Abrazi bruidssieraden

Abrazi gebruikt hoogwaardige materialen in de creatie van hun sieraden, zoals Swarovski kristallen, parels en verzilverde onderdelen; Dit zorgt voor de uitstraling en duurzaamheid van de sieraden. Bovendien wordt elk sieraad geleverd in een exclusieve gift box, een speciale verpakking voor een uitzonderlijk gelegenheid.

  • Abrazi maakt prachtige handgemaakte sieraden.
  • Abrazi bruidssieraden kunnen worden aangepast op wens en smaak.
  • Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt.
Abrazi logo

Abrazi: Nederlandse ontwerpen, Italiaans vakmanschap

Abrazi bruidssieraden, ontworpen in Nederland en handgemaakt in Italië, zijn een perfecte combinatie van modern design en traditioneel vakmanschap. Abrazi maakt sieraden voor zowel de moderne als de klassieke bruid, met een ruime keuze aan parels en Swarovski kristallen in verschillende maten, vormen en kleuren.

Elk Abrazi sieraad kan worden gebruikt in een unieke combinatie, aangepast aan de specifieke wensen en smaak van de klant. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging aan je bruidslook of een statement stuk om de show te stelen, Abrazi heeft het perfecte sieraad voor jou.

Om er zeker van te zijn dat elk sieraad van de beste kwaliteit is, werkt Abrazi samen met kleine familiebedrijven die gerecycled zilver en 14k goud produceren voor de bruidssieraden collectie van Abrazi. Deze duurzame aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen een prachtig sieraad krijgt, maar ook een die met respect voor het milieu is gemaakt.

Ontdek Abrazi bij Valkengoed

Bij Valkengoed vind je een uitgebreide collectie van Abrazi bruidssieraden. Of je nu op zoek bent naar een subtiele ketting, een opvallende armband, of sprankelende oorbellen, Abrazi heeft het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte Abrazi sieraden voor je grote dag te vinden.

Ook op zoek naar een trouwjurk of trouwschoenen? Die bieden we ook bij Valkengoed. Kom gerust eens langs om jouw volledige outfit voor jouw bruiloft compleet te maken.