Plan afspraak Bel ons
lovebook

Étoile by Élysée trouwjurken


Het label Étoile werd gelanceerd in 2020 en vernieuwde de Beautiful Bridal-lijn met een frisse combinatie van elegantie en jeugdige stijl. Bruiden herkennen de esthetiek die is geïnspireerd door Étoile's zusterlijn: Élysée, maar zullen ontdekken dat het
een geheel eigen persoonlijkheid heeft.

De kenmerkende pasvorm van Étoile zal bruiden verrassen met klassieke en eigentijdse silhouetten. Étoile, het Franse woord voor STER, accentueert de natuurlijke schittering van elke bruid waardoor ze kan stralen ... precies wat sterren moeten doen.

Étoile: trouwjurken voor de moderne bruid


De Étoile by Élysée trouwjurken collectie is een frisse combinatie van elegantie en een jeugdige stijl. Als bruid zul je ontdekken dat de Étoile collectie een geheel eigen persoonlijkheid heeft. Jeugdige, klassieke en eigentijdse silhouetten accentueren jouw natuurlijke schoonheid, zodat jij kunt shinen aan het altaar!

  • Elegante en jeugdige stijl
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Prachtige silhouetten accentueren jouw natuurlijke schoonheid.


Étoile by Enzoani; elke bruid een ster


Étoile by Élysée, wat het Franse woord voor ster betekent, zal de Beautiful collectie aanvullen met een vleugje jeugdige elegantie. Étoile heeft een kenmerkende pasvorm in klassieke en eigentijdse silhouetten. Trouw aan haar naam zal Étoile bruiden
laten stralen, zoals sterren bedoeld zijn.


Étoile by Enzoani trouwjurken: stralen op jouw manier


Ben je ook al verliefd geworden op onze Étoile trouwjurken collectie? Maak dan eens een afspraak om gezellig te komen passen. Een pasafspraak is altijd een beetje spannend maar vooral heel leuk, ontspannen en gezellig. We speken door wat je mooi vindt en wat je stijl is en natuurlijk ga je een diverse trouwjurken passen. Onze stylistes hebben jarenlange ervaring en voelen precies aan wat je bedoelt. Ook voor bijpassende accessoires, zoals bruidsschoenen, bruidssieraden en bruidslingerie kan je ook bij ons terecht, om je trouwoutfit compleet te maken.

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent