Plan afspraak Bel ons
lovebook

Rosa Clará


Rosa Clará is al jarenlang een toonaangevend merk in exclusieve trouwjurken. De presentatie van de nieuwe Rosa Clará Bruidsmode collectie is uitgegroeid tot een evenement met internationale klasse. De modeshows van Rosa Clará trekken honderden journalisten uit heel de wereld.

Trouwjurken van Rosa Clará


Het design team van Rosa Clará heeft aandacht voor elk laatste kleine detail, dit zorgt ervoor dat ieder ontwerp uniek is.

  • Valkengoed Wedding Fashion is Premium Dealer van Rosa Clará
  • Unieke trouwjurken van Rosa Clará
  • Erg veel aandacht besteed aan de details

Rosa Clará bruidsmode; exclusief, elegant en vrouwelijk


Dat Rosa Clará van oorsprong een Spaans merk is zien we terug in de designs en collecties. Een Rosa Clará trouwjurk wordt gekenmerkt door luxe stoffen als kant en zijde en een klassieke uitstraling. Veel trouwjurken hebben een klassieke uitstraling met een moderne twist. De Rosa Clará bruidsmode heeft een ruime collectie trouwjurken in een brede variatie aan stijlen met een exclusieve uitstraling.


Trouwen in een Rosa Clará trouwjurk


Is Rosa Clará het merk waar jij in gaat trouwen? Eigenlijk kan je daar pas antwoord op geven als je bent komen passen. Als je uiteindelijk echt ‘jouw’ jurk aanhebt weet je het vaak gelijk; hier ga ik in trouwen. Maak gewoon eens een afspraak en kom met je vriendinnen of je (schoon)moeder om trouwjurken van Rosa Clará bruidsmode te passen. Natuurlijk hebben we ook een ruime collectie trouwjurken van verschillende merken en in verschillende stijlen. De beste manier om jouw trouwjurk te vinden is om gewoon eens langs te komen en trouwjurken te passen. We helpen je heel graag aan jouw droomjurk!

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie