Plan afspraak Bel ons
lovebook

Rembo Styling trouwjurken


Rembo Styling is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 40 jaar bruidsjurken ontwerpt en creëert voor de moderne bruid. Als we de nieuwe collecties bekijken komen woorden als trendy, elegant en vooral subtiel direct naar boven. Rembo Styling is voor iedere modebewuste bruid een must om in ieder geval eens te passen. De bruiden die voor Rembo Styling kiezen zoeken een moderne jurk die past bij haar lichaam en modebewuste levensstijl.

Trouwjurken van hoge kwaliteit


Rembo Styling is een respectabel familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van uiterst kwalitatieve bruidsjurken. De bruidsjurken worden één voor één op ambachtelijke wijze met liefde door hoog geschoolde naaisters gemaakt. Bovendien worden ze ontworpen door een eigen creatief team van designers.

  • Trouwjurken van Rembo Styling worden met de hand vervaardigd.
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

Rembo Styling; romantisch en sensueel


De collectie van Rembo Styling heeft een romantische insteek met een sensuele knipoog. De collecties zijn altijd perfect aansluitend aan het huidige modebeeld en erg trendgevoelig. Rembo Styling volgt niet alleen de trends in trouwjurken maar neemt altijd een stap extra. Zorgvuldig uitgekozen stoffen, een perfecte pasvorm en uitzonderlijke aandacht voor elk detail zoals handgemaakte bloemen en applicaties, allemaal om de trouwjurk van je dromen te maken.


Trouwen in Rembo Styling


Ben je ook gevallen voor de stijl van Rembo Styling? Maak dan eens een afspraak om trouwjurken te komen passen. We nemen ruim de tijd voor je en natuurlijk neem je gezellig vriendinnen of je (schoon) moeder mee op zo’n spannende dag. Je adviseuse bespreekt eerst wat je zoekt en welke stijl je aanspreekt. Daarna lopen we de collectie trouwjurken door en ga je de jurken passen die je bijzonder aanspreken. Een trouwjurk maken we helemaal compleet met de juiste lingerie, bruidsschoenen en accessoires. We doen er alles aan om je op jouw manier te laten stralen op je trouwdag!

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie