Plan afspraak Bel ons
lovebook

Randy Fenoli Bridal trouwjurken


Randy Fenoli is een grote naam binnen de bruidsmode wereld. Wekelijks is Randy Fenoli met zijn programma ‘Say yes to the dress’ te zien op televisiezender TLC. Al sinds 2007 (de start van het programma) kijken miljoenen mensen wereldwijd naar de goeroe op het gebied van bruidsmode. Er is groot nieuws te melden rondom Randy Fenoli. Sinds een aantal jaar heeft hij zijn eigen bruidsmodel label: Randy Fenoli Bridal. We zijn dan ook erg blij om dat de collectie sindskort bij Valkengoed Wedding Fashion verkrijgbaar is.

Trouwjurken van Randy Fenoli


De veelzijdige Randy Fenoli trouwjurken collecties worden gekenmerkt door opvallende en uitdagende elementen, maar ook door lieflijke, verfijnde details. Schitterende bruidsjurken van uitzonderlijke kwaliteit.

  • Uitdagende elementen en lieflijke details.
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Stijlvolle trouwjurken gemaakt voor bruiden met gevoel voor mode.


Randy Fenoli Bridal bruidsmode


Randy Fenoli heeft vanaf kleins af aan al een grote passie voor mode gehad. Op zijn negende begon Randy met het ontwerpen van (trouw)jurken. Het was dan ook geen grote verrassing dat mister himself, Randy Fenoli, zich op latere leeftijd inschreef voor het prestigieuze ‘Fashion Institute of Technology’ in New York. Gedurende zijn opleiding won hij meerdere prijzen, onder andere voor het beste trouwjurk ontwerp. Deze 'liefde' is niet meer overgegaan.

Randy Fenoli trouwjurken: stralen op jouw manier

Ben je ook al verliefd geworden op de Randy Fenoli Bridal trouwjurken? Maak dan een afspraak om gezellig te komen passen. Een pasafspraak is altijd een beetje spannend maar vooral heel leuk, ontspannen en gezellig. We spreken door wat je mooi vindt en wat je stijl is en natuurlijk ga je een diverse jurken in verschillende stijlen uitproberen. Onze stylistes zitten al jarenlang in het vak en voelen precies aan waar je naar op zoek bent. Voor je bruidsschoenen, bruidssieraden en bruidslingerie kan je ook bij ons terecht om je jurk helemaal compleet te maken.

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent