Plan afspraak Bel ons
lovebook

Pronovias


Pronovias is al jarenlang een toonaangevend merk in exclusieve trouwjurken. De presentatie van de nieuwe Pronovias Bruidsmode collectie is uitgegroeid tot een evenement met internationale klasse. De modeshows trekken honderden journalisten uit de hele wereld. Het bruidshuis profileert zichzelf ook als “The world's leading Bridal House” waar topdesigners als Valentino, Manuel Mota en Elie Saab voor ontwerpen. Dat dit bruidshuis zeer populair is blijkt wel uit het feit dat er meer dan 4250 verkooppunten zijn in 72 landen. En wij zijn Premium Dealer van dit stijlvolle bruidsmode merk.

Trouwjurken van Pronovias


Het design team van Pronovias heeft aandacht voor elk laatste kleine detail, dit zorgt ervoor dat ieder ontwerp uniek is.

  • Valkengoed Wedding Fashion is Premium Dealer van Pronovias
  • Unieke trouwjurken van Pronovias
  • Erg veel aandacht besteed aan de details

Pronovias bruidsmode; exclusief, elegant en vrouwelijk


Dat Pronovias van oorsprong een Spaans merk is zien we terug in de designs en collecties. Een Pronovias trouwjurk wordt gekenmerkt door luxe stoffen zoals kant en zijde. Veel trouwjurken hebben een klassieke uitstraling met een moderne twist. De Pronovias bruidsmode heeft een ruime collectie trouwjurken in een brede variatie aan stijlen met een exclusieve uitstraling. Supermodel Doutzen Kroes trouwde net als vele andere bekende Nederlanders ook in een prachtige Pronovias trouwjurk.


Trouwen in een Pronovias trouwjurk


Is Pronovias het merk waar jij in gaat trouwen? Eigenlijk kan je daar pas antwoord op geven als je bent komen passen. Als je uiteindelijk echt ‘jouw’ jurk aanhebt weet je het vaak gelijk; hier ga ik in trouwen. Maak gewoon eens een afspraak en kom met je vriendinnen of je (schoon)moeder om trouwjurken van Pronovias bruidsmode te passen. Natuurlijk hebben we ook een ruime collectie trouwjurken van verschillende merken en in verschillende stijlen. De beste manier om jouw trouwjurk te vinden is om gewoon eens langs te komen en trouwjurken te passen. We helpen je heel graag aan jouw droomjurk!

Pronovias bruidsmode

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie