Plan afspraak Bel ons
lovebook

Novia D'Art


Novia D'Art is al jarenlang een toonaangevend merk in exclusieve trouwjurken. De presentatie van de nieuwe Novia D'Art Bruidsmode collectie is uitgegroeid tot een evenement met internationale klasse. De modeshows van Novia D'Art trekken honderden journalisten uit heel de wereld.

Trouwjurken van Novia D'Art


Het design team van Novia D'Art heeft aandacht voor elk laatste kleine detail, dit zorgt ervoor dat ieder ontwerp uniek is.

  • Valkengoed Wedding Fashion is Premium Dealer van Novia D'Art
  • Unieke trouwjurken van Novia D'Art
  • Erg veel aandacht besteed aan de details

Novia D'Art bruidsmode; exclusief, elegant en vrouwelijk


Dat Novia D'Art van oorsprong een Spaans merk is zien we terug in de designs en collecties. Een Novia D'Art trouwjurk wordt gekenmerkt door luxe stoffen als kant en zijde en een klassieke uitstraling. Veel trouwjurken hebben een klassieke uitstraling met een moderne twist. De Novia D'Art bruidsmode heeft een ruime collectie trouwjurken in een brede variatie aan stijlen met een exclusieve uitstraling.


Trouwen in een Novia D'Art trouwjurk


Is Novia D'Art het merk waar jij in gaat trouwen? Eigenlijk kan je daar pas antwoord op geven als je bent komen passen. Als je uiteindelijk echt ‘jouw’ jurk aan hebt weet je het vaak gelijk; hier ga ik in trouwen. Maak gewoon eens een afspraak en kom met je vriendinnen of je (schoon)moeder om trouwjurken van Novia D'Art bruidsmode te passen. Natuurlijk hebben we ook een ruime collectie trouwjurken van verschillende merken en in verschillende stijlen. De beste manier om jouw trouwjurk te vinden is om gewoon eens langs te komen en trouwjurken te passen. We helpen je heel graag aan jouw droomjurk!

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie