Plan afspraak Bel ons
lovebook

Modeca trouwjurken


Modeca is een bruidsmodemerk van Nederlandse bodem. De klassieke belijning en de moderne details maken deze trouwjurk geschikt voor de liefhebbers van een klassieke jurk met een eigentijdse touch. De uitwerking van de bewerking op de stoffen, borduursels en details is bijzonder te noemen. De trouwjurken van Modeca zijn stuk voor stuk heel vrouwelijk, maar vooral uitermate stijlvol en elegant.

Trouwjurken met prachtige texturen


Deze Modeca collectie is voorzien van silhouetten en texturen met inbegrip van elegante baljurken, volledige A-lijn tule rok in stralend ivoor, zilver en wit samen met enkele zijde en satijn jurken met prachtige detaillering. Voeg daarbij een aantal volledig kralen fishtail jurken met creatieve kunstwerken en interessante halslijnen. Dit is een collectie aantrekkelijk voor de bruid die een glamoureuze en romantische bruid wil zijn.

  • Prachtige texturen en silhouetten.
  • Romantische en glamoureuze bruidsjurken.
  • Modeca trouwjurken vangen de essentie.

Modeca; exclusief, klassiek met prachtige details


De collectie trouwjurken van Modeca hebben vaak een klassieke A-lijn en zijn bezet met subtiele kristallen. Door weinig contrasterende kleuren te gebruiken gaat de aandacht naar het bijzondere lijnenspel. De prachtige details komen op een subtiele manier tot zijn recht en zijn nooit tè aanwezig. In de trouwjurken van Modeca is er niet een specifiek onderdeel dat de aandacht opeist, de jurk is altijd prachtig in balans.


Trouwen in een Modeca


Ben je ook al gevallen voor de stijl van Modeca? Dan wordt het misschien wel tijd om eens zelf te ervaren hoe jij eruit ziet in een trouwjurk van dit merk. Maak eens een afspraak en kom gezellig trouwjurken passen. Nadat we ontdekt hebben welke stijl je aanspreekt pas je verschillende jurken van diverse bruidsmodemerken. Als je trouwjurken past ervaar je pas echt welke jurk het beste bij je staat en waar je echt in straalt. Onze ervaren coupeuses maken de jurk voor elke bruid perfect op maat en bruidslingerie en bruidsschoenen maken je outfit helemaal af.

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie