Plan afspraak Bel ons
lovebook

Marylise trouwjurken


De bruidsjurken van Marylise spreken bruiden aan die van een stijlvolle en eenvoudige jurk houden. De eenvoud benadrukt de belijning van de jurk en zorgt ervoor dat de aandacht niet naar één element van de jurk gaat. Marylise is het bewijs dat eenvoud niet hetzelfde is als simpel. Juist door elementen weg te laten komen de lijn en de stoffen in de jurk op een natuurlijke en elegante manier naar voren zonder te veel aandacht op zich te richten.

Trouwjurken voor de moderne vrouw


Marylise is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van uiterst kwalitatieve bruidsjurken. De bruidsjurken worden één voor één op ambachtelijke wijze met liefde door hoog geschoolde naaisters gemaakt. Bovendien worden ze ontworpen door een eigen creatief team van designers.

  • Trouwjurken van Rembo Styling worden met de hand vervaardigd.
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

Marylise; vrouwelijk en minimalistisch


Marylise is populair bij bruiden over heel de wereld. Het geheim van dit succes is de balans tussen minimalisme, vrouwelijkheid en subtiele elementen. Elke collectie komen minimalisme en vrouwelijkheid terug en steeds weer op een andere manier. Het merk ontwikkeld constant zonder van haar kenmerkende en populaire uitgangspunten af te wijken. Wijde rokken en een strakker lijfje subtiel bewerkt met kristallen zien we vaak terug in de collectie van Marylise.


Trouwen in een Marylise


De beste manier om Marylise te ervaren is natuurlijk om gewoon eens een trouwjurk van dit merk te passen. Maak eens een afspraak en natuurlijk neem je vriendinnen of je (schoon)moeder mee. Samen bespreken we welke stijl of welke jurken je aanspreken en gaan we lekker trouwjurken passen. Als je eenmaal de trouwjurk aanhebt van je dromen weet je het vaak gelijk; dit wordt de jurk waar ik in ga trouwen. Je jurk maken we helemaal af met de juiste trouwlingerie, bruidsschoenen en accessoires. Zo ben je helemaal klaar voor jouw grote dag.

Marylise trouwjurk

Our story

Share the love

Wij houden al meer dan 30 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannnen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jullie jurk en pak professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie