Plan afspraak Bel ons
lovebook

Immediate trouwpakkenImmediate Fashion is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in trouw- en gelegenheidskleding.

Zij brengen hun trouwpakken lijn op de markt onder de naam Immediate. Het leuke is dat het merk dus volledig Nederlands is, qua design en ontwerp. Ze bepalen alles zelf. Van identiteit en ontwerp tot productie en advertising / marketing.

Er wordt door Immediate Fashion uitsluitend met eigen ontwerpers gewerkt. Zij kennen het merk als geen ander en weten ieder seizoen opnieuw weer een imponerende en vernieuwende collectie te ontwerpen.
Zo creëren zij een sterk merk: Immediate.

Het team van Immediate weet wat er leeft in de modewereld en staat voor inspiratie, creativiteit en topkwaliteit.
De ene keer trendsettend, een andere keer trendvolgend maar zeker een eigen gezicht.
Immediate Fashion werkt uitsluitend met geselecteerde, gespecialiseerde dealers die weten wat er van hun gevraagd wordt. Deze dealers staan ergens voor. Zij maken duidelijke keuzes, kiezen voor inspiratie, durf en kwaliteit.

Hierdoor is het voor Immediate Fashion en zijn dealers een plezier om te werken aan uw geluk.

Trouwpakken van Immediate


De afwisselende Immediate collectie worden gekenmerkt door opvallende en uitdagende elementen, maar ook door lieflijke, verfijnde details. Schitterende bruidsjurken van uitzonderlijke kwaliteit.

  • Uitdagende elementen en lieflijke details.
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Stijlvolle trouwjurken gemaakt voor bruiden met gevoel voor mode.


Randy Fenoli Bridal bruidsmode


Randy Fenoli heeft vanaf kleins af aan al een grote passie voor mode gehad. Op zijn negende begon Randy met het ontwerpen van (trouw)jurken. Het was dan ook geen grote verrassing dat mister himself, Randy Fenoli, zich op latere leeftijd inschreef voor het prestigieuze ‘Fashion Institute of Technology’ in New York. Gedurende zijn opleiding won hij meerdere prijzen, onder andere voor het beste trouwjurk ontwerp. Deze 'liefde' is niet meer overgegaan.

Randy Fenoli trouwjurken: stralen op jouw manier

Ben je ook al verliefd geworden op de Randy Fenoli Bridal trouwjurken? Maak dan een afspraak om gezellig te komen passen. Een pasafspraak is altijd een beetje spannend maar vooral heel leuk, ontspannen en gezellig. We spreken door wat je mooi vindt en wat je stijl is en natuurlijk ga je een diverse jurken in verschillende stijlen uitproberen. Onze stylistes zitten al jarenlang in het vak en voelen precies aan waar je naar op zoek bent. Voor je bruidsschoenen, bruidssieraden en bruidslingerie kan je ook bij ons terecht om je jurk helemaal compleet te maken.

Our story

Share the love

Wij houden al 35 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent