Plan afspraak Bel ons
lovebook

Cosmobella trouwjurken


Cosmobella is een bijzonder merk trouwjurken voor de moderne bruid. De moderne stijl wordt in elke bruidsjurk tot in de details doorgevoerd. De trouwjurken van Cosmobella volgen het lichaam op een elegante en natuurlijke manier. Licht en verfijnd; dat zijn de uitgangspunten van de designer bij het creëren van Cosmobella trouwjurken.

Trouwjurken voor de moderne vrouw


Buitengewone stoffen zijn de basis van de Cosmobella Collectie, de stijlen variëren van eenvoudig tot extreem. Het resultaat is een jurk die de rondingen van het lichaam van nature volgt. Weelderige maar doordachte bruidsjurken vol details die het oog strelen.

  • Van zeer eenvoudig tot extreem.
  • Details die het oog strelen.
  • Zorgen voor een geweldige ervaring.

Cosmobella; tijdloos en modern


Samen met je man ben jij het stralende middelpunt van je bruiloft. Je zal nog vaak terugdenken aan deze bijzondere dag en prachtige trouwjurk. De trouwjurken van Cosmobella zijn modern maar ook heel tijdloos. Het design blijft ook jaren later prachtig, de nadruk ligt op het bijzondere lijnenspel en de mooie kwaliteit stoffen. Door de bijzondere en subtiele details ontdekken je gasten door de dag heen steeds weer nieuwe elementen in je jurk. Elke Cosmobella jurk is anders maar elke jurk heeft de verfijnde details, mooie stoffen en het tijdloze design dat zo kenmerkend is voor dit merk.


Trouwen in Cosmobella


Spreekt een moderne trouwjurk die alle trends doorstaat je aan? Dan is Cosmobella het merk waar je een trouwjurk van moet passen. Maak eens een afspraak en kom gezellig langs voor een passessie. We bespreken uitgebreid wat je mooi vindt en bekijken alle jurken in onze collectie. Daarna pas je Cosmobella trouwjurken en andere jurken die bij jouw smaak passen. Als je jouw droomjurk gevonden hebt maken we hem helemaal af met passende bruidsschoenen en natuurlijk goede lingerie. De coupeuses maken jouw jurk helemaal perfect passend voor je grote dag!

Our story

Share the love

Wij houden al 37 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie