Plan afspraak Bel ons
lovebook

Affinity trouwjurken


Trouwen doe je natuurlijk in een bruidsjurk van Affinity! Affinity is een bruidsmodelijn voor de eigenzinnige bruid; voor de moderne bruid die haar bruiloft net even anders wil. De collectie met betaalbare designer bruidsjurken verscheen voor het eerst in 2010 en is één van de collecties van Ladybird. Affinity bruidsjurken zijn stijlvol, modieus en origineel. De jurken worden gemaakt van luxe stoffen en hebben een perfecte pasvorm voor elk figuur.

Trouwjurken met de kracht van eenvoud.


De Affinity trouwjurk wordt ontworpen voor de moderne bruid. De jurken worden gemaakt van luxe stoffen en hebben een perfecte pasvorm voor elk figuur.

  • Comfortabele pasvormen.
  • Voor de jonge en modieuze bruid.
  • Goed te combineren met ons assortiment accessoires.


Affinity bruidsmode: stijlvol, modieus en origineel


Deze bruidsmodelijn is op de markt gezet om een nieuwe doelgroep van bruiden aan te spreken. De jurken worden ontworpen voor de moderne bruid en er wordt veel aandacht besteed aan een goede pasvorm en de juiste stoffen. De jurken zijn stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Affinity is constant op zoek naar de nieuwste bruidsmodetrends en de zachtste en soepelste stoffen. Daarnaast wordt gekeken naar de wensen van bruiden, zodat we voor jou de beste en meest betaalbare bruidsjurk in onze collectie hebben.
Maak nu vrijblijvend een afspraak en kom passen!

Our story

Share the love

Wij houden al 35 jaar van ons vak


Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer


Wij hebben de nieuwste collecties van de bekende A-merken

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken


Ons eigen atelier maakt jouw trouwjurk professioneel op maat


Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Inspiratie