Ladybird Alzena trouwjurk
Ladybird Alzena trouwjurk
Ladybird Alzena trouwjurk
Ladybird Alzena trouwjurk
Ladybird Alzena trouwjurk
Ladybird Alzena trouwjurk

Ladybird Alzena trouwjurk

 2.095,00

Jurk met een hoog gesloten ‘ halter look’ verwerkt in een semi fishtail. De jurk is gemaakt van glitter tule en applicaties die ook deels bewerkt zijn met lovertjes. De zijnaden zijn mega sexy door de ‘cut outs’ De rug is illussion en is hoog gesloten en prachtig bewerkt met applicaties. De sleep is eveneens een plaatje en valt als een waaier uiteen door zijn grote schulp uitsnijding. Sexy dress it is!

Maak een pasafspraak
Artikelnummer: 31018 Categorieën: ,

Beschrijving

De Ladybird Alzena trouwjurk is een adembenemend ensemble dat verfijnde elegantie combineert met verleidelijke moderne details. Deze unieke creatie heeft een hoog gesloten halterlook die naadloos overgaat in een semi-fishtail silhouet, waardoor het een perfecte balans biedt tussen bedekking en flair. De trouwjurk is vervaardigd uit glitter tule dat schittert bij elke stap, versierd met zorgvuldig geplaatste applicaties die gedeeltelijk zijn bewerkt met lovertjes voor een extra glinsterende touch. De ‘cut outs’ langs de zijnaden voegen een gewaagd en sexy element toe, waardoor deze trouwjurk een onvergetelijke indruk maakt.

De rug van de Alzena trouwjurk is een echt kunstwerk, met een illusion design dat hoog gesloten is en rijkelijk is versierd met prachtige applicaties die de ruglijn accentueren. Deze exquise afwerking wordt voortgezet tot aan de sleep, die een spectaculaire aanblik biedt dankzij haar grote schulp uitsnijding die als een waaier uiteenvalt. Deze prachtige details maken de Alzena jurk niet alleen een symbool van luxe en schoonheid, maar ook een uitstekende keuze voor de bruid die zowel tijdens de ceremonie als op de dansvloer wil stralen. Met de Ladybird Alzena trouwjurk kiest elke bruid voor een stijl die zowel sexy als elegant is, perfect voor een onvergetelijke dag.

Extra informatie

Merk

Ladybird

Stijl

Modieus, Slank

Top

Bijzondere rug, Illusion, Kant

Neklijn

, ,

Silhouette

,

Materiaal

Kant, Tule

Kleur

, ,