Ladybird Agape trouwjurk
Ladybird Agape trouwjurk
Ladybird Agape trouwjurk
Ladybird Agape trouwjurk
Ladybird Agape trouwjurk
Ladybird Agape trouwjurk

Ladybird Agape trouwjurk

 2.095,00

Een echte Prinses jurk! De mooie wijde rok is gemaakt van glitter tule en het lijfje is gemaakt van bewerkte applicaties die speels over het begin van de heupen doorloopt. De top heeft een diepe V uitsnijding en een lage rug. De fijne spaghettibandjes zijn bezaaid met kleine transparante kraaltjes. Ben jij die Prinses voor 1 dag? Romantic dress!

Maak een pasafspraak
Artikelnummer: 31019 Categorieën: ,

Beschrijving

De Ladybird Agape trouwjurk is een droom die uitkomt voor elke bruid die zich een prinses wil voelen op haar trouwdag. Deze betoverende jurk kenmerkt zich door een prachtig wijde rok van glitter tule die licht en magisch met elke beweging meezwiert, perfect voor zowel een sprookjesachtige entree als een dans bij maanlicht. Het lijfje, rijkelijk versierd met bewerkte applicaties, loopt speels over in de begin van de heupen en accentueert de taille met een verfijnde overgang. De combinatie van de glinsterende stof en de zorgvuldig geplaatste applicaties zorgt voor een majestueuze uitstraling die de hele dag door blijft betoveren.

De top van de Agape trouwjurk is voorzien van een diepe V uitsnijding en een verleidelijk lage rug, die beide de moderne kant van deze anders traditionele prinsesjurk laten zien. De fijne spaghettibandjes, bezaaid met kleine transparante kraaltjes, voegen een subtiel sprankelend detail toe dat de romantische flair van de trouwjurk verhoogt. Deze elementen maken de Agape trouwjurk niet alleen visueel indrukwekkend, maar bieden ook een gevoel van luxe en exclusiviteit. Geschikt voor de bruid die haar speciale dag wil markeren met tijdloze elegantie en een vleugje glamour, hierbij belooft de Ladybird Agape trouwjurk een onvergetelijk moment en een waar prinsesgevoel.

Extra informatie

Merk

Ladybird

Stijl

Klassiek, Prinses, Romantisch

Top

Bijzondere rug, Illusion, Kant, Lage rug, spaghettibandjes

Neklijn

,

Silhouette

, ,

Materiaal

Glitter, Kant, Tule

Kleur

, ,