Plan afspraak Bel ons
lovebook


Kosten trouwpak


De bruid is er vaak al maanden bezig met haar trouwjurk. Nu is het tijd om ook een trouwkostuum uit te zoeken voor de bruidegom. Je trouwkostuum moet natuurlijk qua kleur passen bij de trouwjurk, daarom is het ook verstandig om een stukje stof van de jurk mee te nemen als je gaat passen. Daarnaast gaan we altijd uit van een gouden regel die voor elk trouwkostuum geldt; Het trouwkostuum voor heren moet echt bij je passen en je moet je er goed in voelen. Met deze regel ben je altijd zeker van het perfecte trouwkostuum.


Kosten trouwpak


Het grootste gedeelte van de bruidsparen kiest ervoor om een trouwkostuum te kopen tussen €775,- €1500.- Bij Valkengoed Bruidsmode zijn dit ook de gemiddelde kosten van een trouwpak. Naast een trouwpak kan er ook nog gedacht worden aan schoenen. Veelal zitten de trouwschoenen niet bij de prijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor bijpassende accessoires. Hierbij kunt u denken aan accessoires als manchetknopen.


Wat kost een trouwpak?


De goedkoopste trouwpakken bij Valkengoed starten vanaf ongeveer €499,- Van de dure trouwpakken kunnen de kosten echter oplopen tot €2.000 á €3.000. De prijzen zijn exclusief schoenen en accessoires. Wilt u compleet aangekleed zijn met trouwschoenen, manchetknopen en riem dan komen daar nog extra kosten bij afhankelijk van uw gemaakte keuze.


Goedkoop trouwpak


Ook met een beperkt budget zijn er dus volop mogelijkheden voor een trouwpak. Trouwen kost nu eenmaal veel geld en dat er ook nog budget vrij moet blijven voor een trouwpak begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een betaalbaar trouwpak. Aangezien we vele merken en modellen in ons assortiment hebben, heeft u voldoende keuze uit diverse prijsklassen. We horen graag wat uw wensen zijn en zullen daar de meest geschikte trouwpakken bij adviseren. De volgende eigenschappen kunnen van belang zijn bij de trouwpak kosten:

           • Merk
           • Stijl
           • Pasvorm
           • Kleur

Maak een pasafspraak


Wij adviseren om telefonisch of online een pasafspraak te maken. Als u wilt langskomen zonder afspraak kan het namelijk erg druk zijn, met name op zaterdagen.

GEÏNTERESSEERD? MAAK NU EEN PASAFSPRAAK MET ONS »


Inspiratie