Plan afspraak Bel ons
lovebook

De trend van nu: trouwen in vintage stijl


Na een romantisch huwelijksaanzoek van jouw partner en van jou een volmondig “ja”, kan de voorbereiding voor jullie ‘perfect day’ beginnen. Vintage stijl is niet meer weg te denken als trouwtrend. Maar hoe ziet een vintage wedding eruit? Met de volgende drie basiselementen geef je jullie bruiloft net die extra vintage touch.


Trouwkaart

Een uitnodiging laat als eerste aan jouw gasten zien in welke stijl jullie als bruidspaar elkaar het jawoord geven. De trouwkaart is voor de meeste gasten de eerste kennismaking met jullie bruiloft. Het is dan ook belangrijk dat deze perfect aansluit op jullie thema van jullie bruiloft, zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten van de grote dag.

Wil je jullie bruiloft in vintage stijl vieren en ben je opzoek naar een trouwkaart in deze stijl? Bekijk dan eens de ontwerpen van de vintage trouwkaarten collectie van Hipdesign. Deze collectie trouwkaarten van Hipdesign is warm en persoonlijk met een eigenwijs accent. Maar ook bloemen, kant, hout en originele krijtelementen vinden hun plek binnen deze ontwerpen. Wil je iets extra’s of bijzonders? Maak dan samen met de ontwerpers van Hipdesign jullie eigen stijl en breng die terug in jullie trouwkaart, menukaart en/of natuurlijk een mooie bedankkaart.

Vintage trouwjurk

Jij en je aanstaande hebben gekozen voor een het thema ‘vintage wedding’. De trouwjurk speelt bij de bruid een grote rol! Hoe leuk zal het zijn als de stijl van jouw trouwjurk helemaal matcht met de stijl van jullie bruiloft? Een trouwjurk in vintage stijl benadrukt de vrouwelijke lijnen en is gemaakt van soepel vallende stoffen, zoals fijn tule, chiffon zijde en delicaat kant met hier en daar een bloemaccent. De sfeer van deze stijl is informeel, classy en romantisch met veel aandacht voor details. Denk hierbij aan fijn kant, kraaltjes en elegante elementen in ivoor kleur of in subtiele poedertinten. Diverse merken hebben trouwjurken in vintage stijl. Denk aan Marylise, Rembo Styling, Ladybird, Modeca en Sincerity.

Styling

Wil je het helemaal afmaken kies dan ook voor aankleding in vintage stijl. Veel kant, hout en zachte pasteltinten mogen niet ontbreken. Een vintage bruiloft is heel geschikt als je een beetje van DIY (Do It Yourself) houdt. Gebruik bijvoorbeeld het kant van je moeders trouwjurk als lint in je bruidsboeket, leuk een saaie hoek op met oude koffers of creëer een plekje voor het gastenboek met oude meubels. Ben jij opzoek naar inspiratie ter voorbereiding op jullie huwelijksdag? Kijk dan op onze Pinterest inspiratieborden voor nog meer leuke ideeën.

Persoonlijk advies

Op onze website is onze vintage collectie te bewonderen. Een bezoek aan onze winkel brengen kan natuurlijk ook! Maak vrijblijvend een pasafspraak met een van onze stylisten via telefoonnummer 033-4616229 of maak online een pasafspraak.



  • Share

Beantwoorden