Plan afspraak Bel ons
lovebook

Minimalistische trouwjurken in 2021 en 2021


Ben jij zo’n bruid die een trouwjurk met bijzondere applicaties, ingewikkelde borduursels, schitterende kristallen en frivole bloemen prachtig vindt? Een trouwjurk met veel poeha! Graag ... maar dan wél bij een andere bruid!! Dan ben jij vast op zoek naar een bruidsjurk met een meer ingetogen look. Kijk met ons mee, want we hebben een paar adembenemende, minimalistische exemplaren anno 2021/2022 voor jou op een rijtje gezet.

White One Spring


Ingetogen look


In de minimalistische bruidsmode trend zien we vooral trouwjurken met ingetogen look. Ze zijn gemaakt is van prachtige verfijnde luxe stof, zoals Mikado zijde, satijn, voile of bijzondere crêpe, die ervoor zorgt dat het bijzondere silhouet of de stof volledig tot zijn recht komt. Op voorwaarde dat de kwaliteit van de stoffen, de snit én de afwerking perfect op elkaar zijn afgestemd.

Blue by Enzoani


Minimalisme: kracht van eenvoud

Met een jurk zonder franjes en bling, laat je als bruid zien wie je bent. Jouw persoonlijkheid is het stralende middelpunt. Een minimalistische bruidsjurk laat zien hoe adembenemend mooi eenvoud kan zijn.

Trouwjurk Sincerity 44080
Trouwjurk Rembo styling 'J Adore
Trouwjurk Pronovias Elenco
Trouwjurk Elysée by enzoani  Yvaine
White One Fem


Bruidsmode collectie 2021 - 2022


Ben jij opzoek naar een rustige bruidsjurk zonder tierelantijntjes? De trouwjurken collectie van 2021 - 2022 biedt volop mogelijkheden in deze minimalistische trend!


Ben jij nieuwsgierig geworden? En wil je weten of een trouwjurk in minimalistisch stijl bij jou past. Maak dan vrijblijvend een pasafspraak via onze website of bel met telefoonnummer 033-4616229 en laat je in een persoonlijke en ontspannen sfeer door één van onze ervaren stylistes adviseren. #sharethelove  • Share

Beantwoorden