Plan afspraak Bel ons
lovebook

Trouwjurk met lage rug; dé trend van nu!


Chique en sexy in één, zo mag je de trouwjurk met lage rug wel noemen! Sommige bruiden gaan voor klassiek en elegant, terwijl juist anderen een beetje sexy willen. De trouwjurk met een lage rug kan hier een goede combinatie van zijn. Ben je op zoek naar een goede dosis inspiratie? Laat je door ons meenemen in de wereld van trouwjurken met een bijzondere lage rug! Ga lekker achterover zitten en bekijk op je gemak welke trouwjurken met lage rug jij mooi vindt!

Rosa Clara Calanda


Anders dan anders

Er stijlvol en klassiek uitzien, maar ook een beetje sexy. Het kan met een bruidsjurk met een lage rug. Het is net even anders dan anders en maakt de trouwjurk een stukje spannender dan wanneer de rug gewoon gesloten is.

Trouwjurk White Orense


Mooi open rugdetail

Een mooi rugdetail in de trouwjurk is geliefd bij vele bruiden. Zo ben je niet alleen aan de voorkant een prachtige bruid, maar trek je ook aan de achterkant de aandacht door een speciaal rugdetail of een spannende lage rug.

Trouwjurk Ladybird 421079
Trouwjurk Sincerity 44229
Trouwjurk Ladybird ls221027
Trouwjurk Pronovias Telesto
Pronovias Elenco

Trouwjurk met lage rug of bijzondere rug

Nieuwsgierig geworden naar trouwjurken met lage rug of met een bijzonder rug detail?


Opslaan in jouw lovebook!

Heb jij een fantastische trouwjurk met lage rug voorbij zien komen? Sla deze jurk dan op in jouw persoonlijke lovebook. Super handig! Zo heb je namelijk alle inspiratie voor jouw bruiloft in een klik bij de hand. Hoe werkt het? Klik op het hartje naast het artikel dat je mooi vindt en zo wordt het opgeslagen in jouw lovebook, zodra je bent ingelogd.


Bruidsmode collectie 2021 en 2022

Onze bruidsmode collectie 2021 - 2022 is te bewonderen op onze website, maar ook in onze winkel. Wil jij weten of een trouwjurk met lage rug bij je past? Maak dan vrijblijvend een pasafspraak en laat je adviseren door één van onze ervaren stylistes in een persoonlijke en ontspannen sfeer. #sharethelove  • Share

Beantwoorden