Plan afspraak Bel ons
lovebook

Novia D'Art collectie: nieuw bij Valkengoed Wedding Fashion!

Novia D'Art bruidsmode collectie: NIEUW bij Valkengoed Wedding Fashion! Tijdens de Bridal Fashion Week in Barcelona maakten wij kennis met dit prachtige, exclusieve merk. Novia D'Art kenmerkt zich vooral door haar klassieke stijl, daarin niet gehinderd door enige creativiteit, elegantie en met hier en daar een vleugje waanzin. Dat wij het enige verkooppunt zijn in Nederland; maakt ons als ervaren bruidsmodezaak extra trots!
We nemen je graag mee in ons enthousiasme: maak kennis met het bruidsmode label NOVIA D'ART!

Novia D,Art trouwjurk collectie


NOVIA D'ART BRUIDSMODE COLLECTIE


Al meer dan 40 jaar maakt Novia D’Art trouwjurken die het beste in de bruid naar boven haalt. Heel veel verschillende mogelijkheden om een look te creëren, die het beste bij je past.

Novia D'Art kenmerkt zich door een stijl met klassieke elementen, maar verweven met creativiteit, elegantie en een vleugje waanzin. Novia D'Art past zich voortdurend aan de huidige trends aan, creëert de jurk van jouw dromen, waarin je kunt zijn wie je bent.

Alle jurken van Novia D'Art worden in Spanje vervaardigd. Novia D’Art bruidsjurken zijn gemaakt van de mooiste materialen, de beste soorten kant en hebben een perfecte pasvorm en afwerkingsgraad. Vele modellen hebben een uitstraling van grandeur en onderscheiden jou van de klassieke bruid.

Bruidsjurk Novia D'Art Acurio

Novia D'Art Acuario

Bruidsjurk Novia D'Art Olivia

Novia D'Art Olivia

Bruidsjurk Novia D'Art Lucia

Novia D'Art Lucia

Trouwjurk Novia D'Art Indira

Novia D'Art Indira

Novia D'Art Razia

Novia D'Art Razia

Bruidsmode collectie

De nieuwe Novia D'Art collectie is in onze winkel te bewonderen, maar ook op onze website. Nieuwsgierig naar welke bruidsjurk van Novia D'Art jou het beste staat? Maak vrijblijvend een pasafspraak met een van onze stylisten via onze website of via telefoonnummer 033-4616229. Zij helpen je graag!  • Share

Beantwoorden