Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

In 7 stappen naar het perfecte trouwpak

Als bruidegom wil je goed gekleed voor de dag komen. Maar ja, dat winkelen… Bij Valkengoed is het uitkiezen van een pak een heel ontspannen ervaring. We begeleiden je in slechts zeven stappen naar het perfecte trouwpak. Loop je mee?

 

#1 Maak een pasafspraak

Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak! Maar door vooraf een pasafspraak te maken, weet je zeker dat onze stylisten tijd voor je hebben. Maak minimaal drie maanden voor de bruiloft een afspraak: dan is er genoeg tijd om het pak te bestellen en eventueel op maat te laten maken.

 

#2 Reserveer twee uur

Voor een eerste pasafspraak wordt twee uur gereserveerd. Meestal is er niet meer tijd nodig om het perfecte pak te vinden. Je hoeft je niet voor te bereiden. Wij doen de rest.

 

 

#3 Geniet van je koffie

Tijdens de koffie introduceert de verkoper de verschillende bruidegomsmerken. Bij ons vind je trouwpakken van nationale en internationale topmerken, waaronder Immediate, Cossmo en Archetipo. De collectie is zo samengesteld dat er voor elke stijl en budget een pak te vinden is: van klassiek tot eigenzinnig en van modern tot super exclusief. Ook worden wat vragen gesteld over jullie bruiloft, je kledingstijl en ideeën over het trouwpak.

Het perfecte trouwpak voor mannen

#4 Vertel over je bruid

Weet je al iets over de bruidsjurk van je aanstaande? Heeft je aanstaande haar trouwjurk bij Valkengoed heeft gekocht, dan kan de stylist even kijken in ons atelier. Je kan ook een stukje stof (stofstaaltje) van de van de jurk meenemen. Wil je nog niets zien van haar trouwjurk? Neem dan een enveloppe mee met daarin een foto. Zo kan de stylist ervoor zorgen dat jullie een mooie match vormen op de bruiloft.

 

#5 Trek een trouwpak aan

Naar aanleiding van het gesprek krijg je een aantal pakken te zien van bijvoorbeeld Immediate, Cossmo of Archetipo die je kunt passen. Je krijgt het hele pak aan, inclusief het juiste overhemd, goede schoenen en bijpassende accessoires. Zo krijg je een goed beeld van hoe je eruit kunt zien.

 

#6 Maak je keuze

Heb je een pak gevonden? Dan worden je maten opgemeten en eventuele aanpassingen besproken. Als de broek moet worden ingekort of als je een iets andere taille wilt, kan dat in het eigen atelier aangepast worden. Vergeet niet je accessoires meteen uit te kiezen. Zo is maak je het plaatje mooi compleet.

#7 Kom je pak ophalen

Als je kostuum klaar is, kom je nog één keer naar de winkel voor de generale repetitie. We checken nogmaals of alles perfect zit. De volgende stap neem je zelf: het jawoord. Gefeliciteerd!

Wil jij ook in 7 stappen het perfecte pak?

Maak dan vrijblijvend een pasafspraak en laat je in een persoonlijke en ontspannen sfeer adviseren door één van onze stylistes. Dan weet je zeker dat je op jouw trouwdag straalt in een trouwkostuum die bij je past.

Bekijk onze trouwpakken collecties op deze pagina #sharethelove