Plan afspraak Bel ons
lovebook


Cossmo trouwpakken


Het merk Cossmo is een merk voor de moderne man die zoekt naar een goede pasvorm. Cossmo trouwpakken staan bekend om de sprekende kleuren en materialen in zijn collecties. De frisse en vernieuwende stijl past bij een moderne bruidegom die weet wat hij wil. Subtiel terugkerende details in het hele kostuum en vernieuwende stoffen en pasvormen zijn kenmerkend voor dit merk. De frisse en vernieuwende stijl en het niveau van afwerking is de reden waarom veel mannen voor Cossmo kiezen.


Trouwen in Cossmo trouwpak


De trouwkostuums van Cossmo worden in Italië gemaakt met Italiaanse stoffen. Cossmo kiest voor natuurlijke lichte materialen als wol, zijde, linnen en katoen. De stoffenselectie van Cossmo heeft een bijzonder hoge kwaliteit en eigen uitstraling. Bij deze trouwkostuums lopen de laag uitgesneden revers perfect met de gilet mee. Cossmo trouwpakken hebben een slanke Italiaanse pasvorm waarbij het kostuum elegant en comfortabel valt. Cossmo; Italiaanse klasse.


Trouwen in Cossmo


Als je trouwt in een trouwkostuum van Cossmo ben je zeker van een comfortabel kostuum. De pasvorm is voor veel Nederlandse mannen perfect. Natuurlijk wordt een trouwpak helemaal op jouw maat gemaakt door onze gediplomeerde coupeuses. Maak eens een pasafspraak om de Cossmo trouwpakken en onze andere merken te passen, zoals Archetipo of Roberto Vicentti. Wij maken graag tijd voor je vrij en lopen met je door de collecties. Vanzelfsprekend mag je alle kostuums passen om te ontdekken wat jouw stijl is. Neem ook gerust iemand mee en vergeet de stof van de bruidsjurk niet! We helpen je heel graag aan het trouwpak voor jouw bijzondere dag.

Bekijk de collectie

GEÏNTERESSEERD? MAAK NU EEN PASAFSPRAAK MET ONS »


Inspiratie