Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidszaak

Op zoek naar een betrouwbare bruidszaak met een ruim assortiment in de regio Utrecht? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Met al 35 jaar ervaring is Valkengoed Bruid & Bruidegom een vertrouwd en bekend adres. Het komt regelmatig voor dat we de moeder van een bruid meerdere keren terug zien met een andere dochter of (schoon) zoon voor trouwkleding.


Bruidszaak met oog voor detail


Als bruidszaak weten we precies waar we op moeten letten bij trouwkostuums en trouwjurken. Onze adviseurs en coupeuses werken dagelijks samen en hebben een scherp oog voor detail. Met deze focus op details kiezen we ook de collecties uit die we voeren in onze bruidszaak. De herencollectie bestaat uit de merken: Archetipo, Cossmo, Immediate, Javier Arnaiz en Wilvorst. De dames vinden hun trouwjurk in de collecties van: Blue & Enzoani, Cosmobella, Creations of Leijten, Cymbeline, Demetrios, Ian Stuart, Ladybird, Linea Raffaelli, Marylise, Modeca, Pronovias, Rembo Styling, San Patrick, Sincerity en White One.


Voor bruid en bruidegom


Valkengoed Wedding Fashion heeft jarenlange ervaring op het gebied van bruidsmode, zowel voor bruid als bruidegom. Daarom kun je bij ons ook terecht voor advies samen met je aanstaande. Onze deskundige stylisten zorgen ervoor dat jullie op jullie trouwdag helemaal op elkaar zijn afgestemd. Tijdens het uitzoeken van jullie trouwkleding in onze bruidszaak hoeven jullie elkaar niet te zien, want onze afdelingen trouwkostuums en trouwjurken zijn van elkaar gescheiden. Onze stylisten zorgen ervoor dat jullie kleding perfect bij elkaar past en dat jullie helemaal op elkaar zijn afgestemd tijdens de mooiste dag van jullie leven.

Bruidszaak

Kom langs in onze bruidszaak


De details van een trouwkostuum of trouwjurk kan je natuurlijk nooit helemaal op een plaatje zien. Kom daarom gewoon eens langs in onze bruidszaak om de collectie trouwjurken en trouwkostuums te bekijken. Voor het passen maken we graag even een afspraak zodat we echt de tijd voor je hebben. We bespreken de stijlen die je aanspreken en natuurlijk pas je de trouwkleding die je mooi vindt. De ervaren coupeuses van onze bruidszaak zorgen ervoor dat je trouwkleding helemaal perfect past. We zien je graag in onze bruidszaak, mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie