Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidsmodeshow

Valkengoed Wedding Fashion organiseert regelmatig een bruidsmodeshow. Tijdens deze show wordt alles wat met een bruiloft heeft te maken getoond aan u. Alle topmerken zoals: Wilvorst (bruidegom), Rembo styling en Pronovias komen voorbij. Benieuwd naar de volgende bruidsmodeshow? Neem contact met ons op:
033-4616229.


Bruidsmodeshow


Bezoek een bruidsmodeshow van Valkengoed Wedding Fashion. Tijdens deze shows laten we je alles zien wat met een bruiloft te maken heeft, van trouwjurken en trouwpakken tot feestelijke accessoires voor zowel hem als haar! Bezoek onze bruidsshow en laat je inspireren.


Alles wat met een bruiloft te maken heeft


Ben je op zoek naar exclusieve trouwmode? Valkengoed Wedding Fashion in Amersfoort is al ruim 35 jaar een begrip in bruidskleding en alle toebehoren. Onze collectie bestaande uit trouwkleding voor zowel man als vrouw is van de hand van nationale en internationale ontwerpers. Wij organiseren regelmatig een bruidsmodeshow / huisshow waarin alles wat met een bruiloft te maken heeft aan je wordt getoond.


Bruidsmodeshow collectie


Benieuwd naar onze bruidsshow collectie? Bekijk de nieuwste collectie voor bruid en bruidegom direct online en laat je alvast inspireren. Natuurlijk is het lastig om alle details te zien op foto's, daarom raden wij je aan om onze bruidsmodeshow te bezoeken of langs te komen in onze winkel zodat je de trouwkleding met eigen ogen kan bekijken en ervaren.


Topmerken tijdens de huisshow


Tijdens de huisshow zie je alle topmerken op het gebied van trouwkleding langskomen zoals: • Immediate • Wilvorst • Ladybird • Modeca • Rembo Styling • Pronovias. Tijdens de bruidsmodeshow wordt er ook aandacht besteedt aan feestelijke bruidslingerie, bruidssieraden, zoals haaraccessoires, sluiers en sieraden, en de mooiste trouwschoenen.


Service en expertise


Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in trouwmode. Niet alleen toekomstige bruidjes uit Utrecht, Apeldoorn of Arnhem weten de weg naar onze bruidszaak te vinden, maar ook uit alle andere delen van het land ontvangen wij aanstaande bruiden en bruidegommen. Onze bruidszaak in Amersfoort is bekend in heel Nederland. Met onze service en expertise maken wij de zoektocht naar geschikte trouwkleding tot een aangename taak.

Benieuwd wanneer onze volgende huisshow is?


Houd het laatste nieuws op onze site in de gaten of neem contact met ons via 033-4616229 voor de datum van de volgende bruidsmodeshow.

Inspiratie