Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidszaak

Op zoek naar een betrouwbare bruidszaak met een ruim assortiment in de regio Veenendaal? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Met al 35 jaar ervaring is Valkengoed Bruid & Bruidegom een vertrouwd en bekend adres. Het komt regelmatig voor dat we de moeder van een bruid meerdere keren terug zien met een andere dochter of (schoon) zoon voor trouwkleding.


Bruidsmode Veenendaal


U bent op zoek naar bruidsmode in Veenendaal of Ede? Dan heeft u nu de specialist in bruidsmode omgeving Veenendaal gevonden. Valkengoed Wedding Fashion is centraal gelegen in Amersfoort, op slechts een half uurtje van Veenendaal. Valkengoed Wedding Fashion onderscheidt zich in bruidsmode door de merkkeuze, jaren ervaring en persoonlijke aandacht. In onze ruim opgezette paskamers, samen met jouw persoonlijke stylist bruidsmode passen? U bent van harte welkom om kennis te komen maken!

bruidsmode veenendaal en ede


Bruidsmode Veenendaal en Ede


Wij zien dat veel klanten uit Barneveld, Arnhem, Veenendaal en Ede de weg naar onze bruidswinkel weten te vinden. Valkengoed Wedding Fashion is in deze omgeving de perfecte oplossing, omdat vanuit deze steden onze bruidswinkel namelijk gemakkelijk te bereiken is. Naast onze persoonlijke benadering en expertise komen klanten ook vanwege de specifieke merken. Wij voeren een aantal exclusieve merken, en presenteren trouwcollectie waar wij trots op zijn. Om u een beeld te geven welke A-merken wij u kunnen bieden: De herencollectie bestaat uit trouwkostuums van o.a. Archetipo, Cossmo en Immediate. De bruidsjurk collecties voeren we van o.a. Cosmobella, Cymbeline, Ian Stuart, Ladybird, Marylise, Modeca, Pronovias, Rembo Styling, Sincerity en White One.

Persoonlijke aandacht


Valkengoed Wedding Fashion is al meer dan 30 jaar actief in trouwmode. Door onze vakkennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht zorgen we er samen voor dat je de perfecte trouwoutfit kiest. Bij Valkengoed Wedding Fashion zijn wij alleen tevreden, als jij dat ook bent met je trouwjurk. Wij adviseren je graag in een ontspannen en persoonlijke sfeer. Je bent van harte welkom samen met familie en/of vrienden te komen passen. Heb je vragen over onze bruidswinkel, over trouwjurken of over de bereikbaarheid vanuit Veenendaal of Ede? Je kunt altijd even contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.

Onze merken

woman.png

Inspiratie