Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidszaak

Op zoek naar een betrouwbare bruidszaak met een ruim assortiment in de regio Utrecht? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Met al 35 jaar ervaring is Valkengoed Bruid & Bruidegom een vertrouwd en bekend adres. Het komt regelmatig voor dat we de moeder van een bruid meerdere keren terug zien met een andere dochter of (schoon) zoon voor trouwkleding.


Bruidsmode Utrecht


Op zoek naar een professionele zaak voor bruidsmode in Utrecht? Valkengoed Wedding Fashion helpt je graag! Wij zijn al meer dan 35 jaar specialist in het helpen van bruiden bij het vinden van hun droomjurk. Met onze uitgebreide collectie in trouwjurken, bruidsschoenen, lingerie en sieraden van de bekendste A merken vind ook jij je bruidsjurk bij ons. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, een klein half uurtje van Utrecht vandaan. Veel van onze klanten komen uit de regio Utrecht, Zeist, Houten en uiteraard Amersfoort. Wij onderscheiden ons van de rest met onze ervaring, keuze voor specifieke merken en persoonlijke aandacht.


Bruidsmode Utrecht, Zeist en Amersfoort


Uit onder meer Utrecht, Zeist, Houten en Amersfoort weten klanten onze bruidswinkel eenvoudig te vinden. Naast de fijne persoonlijke en ontspannen sfeer komen onze bezoekers voor onze 35 jaar lange ervaring en de vele merken die wij in onze collectie hebben. Wij voeren namelijk exclusieve merken en presenteren collecties waar we heel trots op zijn. Deze A merken kun je altijd komen passen in ons eigen atelier. Maak eenvoudig een afspraak op onze website!


Tips en inspiratie


Op zoek naar jouw droomjurk? Wij van Valkengoed adviseren je graag bij het kiezen van de jurk die het beste bij jou past. Wij assisteren jou van harte met inspiratie en tips bij het kiezen van de stijl, het merk en de kleur van de jurk die jouw grote dag compleet maakt. Het is het ook altijd mogelijk om inspiratie op te doen in onze bruidszaak in Amersfoort, laat ons jou daar helpen jouw grote dag perfect te maken!

Bruidsmode Utrecht

Onze merken

woman.png

Inspiratie