Plan afspraak Bel ons
lovebook

Bruidszaak

Op zoek naar een betrouwbare bruidszaak met een ruim assortiment in de regio Hilversum? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Met al 35 jaar ervaring is Valkengoed een vertrouwd en bekend adres. Het komt regelmatig voor dat we de moeder van een bruid meerdere keren terug zien met een andere dochter of (schoon)dochter voor trouwkleding.


Bruidsmode Hilversum


Je bent op zoek naar een winkel voor Bruidsmode in Hilversum? Op een klein half uurtje van Hilversum vind je Valkengoed Wedding Fashion. Valkengoed Wedding Fashion is gevestigd in Amersfoort, maar veel van onze klanten komen uit de regio Hilversum, Amsterdam, Baarn, Utrecht en uiteraard Amersfoort. We onderscheiden ons van andere winkels in bruidsmode door onze merkkeuze, ervaring en persoonlijke aandacht.

bruidsmode hilversum


Bruidsmode Hilversum, Amsterdam en Baarn


Onze bruidsmode winkel in Amersfoort is zeer goed bereikbaar, waardoor ook klanten uit Hilversum, Baarn, Amsterdam en Utrecht onze bruidszaak makkelijk weten te vinden. Onze winkel kenmerkt zich door de fijne persoonlijke en ontspannen sfeer. Daarnaast komen veel mensen voor de specifieke merken die wij aanbieden. We voeren een aantal exclusieve merken en presenteren collecties waar we heel trots op zijn. De bruidsjurken collecties voeren we van: Blue & Enzoani, Cosmobella, Creations of Leijten, Cymbeline, Demetrios, Ian Stuart, Ladybird, Linea Raffaelli, Marylise, Modeca, Pronovias, Rembo Styling, San Patrick, Sincerity en White One.


Persoonlijke service


Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in bruidsmode, Hilversum en omgeving weet ons dan ook goed te vinden. Vakkennis, expertise en bovenal persoonlijke aandacht wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Graag nemen we dan ook ruim de tijd voor iedere aanstaande bruid. We zijn pas tevreden als jij helemaal tevreden bent met je bruidsjurk. Kom gezellig eens passen in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Uiteraard mag je tijdens je pasafspraak ook je vrienden, vriendinnen of (schoon) moeder meenemen. Heb je vragen over onze winkel of bruidsmode Hilversum? Neem gerust contact met ons op.

Bruidsmode Hilversum

Onze merken

woman.png

Inspiratie