Plan afspraak Bel ons
lovebook


Bruidsjurk van je dromen vinden


Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Je bent nu opzoek naar een bruidsjurk die bij je past. Misschien weet je al precies wat je wilt of wil je ideeën opdoen welke bruidsjurken er allemaal zijn. Bij ons heb je een ruim aanbod in bruidsjurken in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Bekijk ons aanbod bruidsjurken op onze site. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen.


Onze collectie bruidsjurken


Al meer dan 35 jaar voeren wij collecties bruidsjurken, bruidslingerie, bruidsschoenen en sieraden van exclusieve merken. Elk merk dat wij in onze collectie hebben heeft haar eigen stijl, detaillering en keuze in stoffen. Doordat wij zoveel verschillende merken voeren met verschillende stijlen en kleuren is er gegarandeerd een unieke bruidsjurk voor iedere bruid. De bruidsjurken in onze collectie zijn van merken als: Pronovias, Sincerity, Sweetheart, Ladybird en meer!


Bruidsjurken passen in ons eigen atelier


Om onze bruidsjurken te bekijken en te passen nodigen we je uit om langs te komen in ons eigen atelier. Vind hier jouw droomjurk en zie gelijk hoe prachtig jij eruit gaat zien op jullie grote dag. Maak op onze website een afspraak en kom gezellig met vriendinnen en/of je (schoon)moeder naar onze bruidsmode zaak. We bespreken welke stijl je aanspreekt, lopen door de hele collectie en helpen jou op professionele wijze een bruidsjurk uit te kiezen. De bruidsjurken die je bijzonder aanspreken ga je natuurlijk passen. Zodra je jouw droomjurk hebt gevonden maken we het totaal plaatje helemaal af met de juiste lingerie, schoenen en sieraden. Jouw droomjurk wordt vervolgens door onze coupeuses op maat gemaakt en daarna kom je nog een keer passen. Met onze hulp ga je op jullie speciale dag stralen in de jurk die echt helemaal bij je past. Maak eens een afspraak en vind ook jouw droomjurk!


Bruidsjurken merken: wat zijn de prijzen?


Valkengoed Wedding Fashion biedt jou een breed assortiment bruidsjurken van de bekendste A merken in diverse unieke stijlen. De jurken zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, waardoor de kans groot is dat je ook met een beperkt budget een fantastische jurk vindt. Dit betekent echter niet dat je iets inlevert aan kwaliteit. Ook onze betaalbare jurken zijn namelijk ontworpen door gerenommeerde designers en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Laat onze medewerkers weten in welke prijsklasse jij een bruidsjurk zoekt en wij helpen je om de jurk van je dromen te vinden.


Goedkope bruidsjurken online kopen


Goedkope bruidsjurken zijn er in vele soorten en maten. Van korte bruidsjurkjes, lange bruidsjurken, rode bruidsjurken tot zwarte trouwjurken; de keuze in goedkope bruidsmode is eindeloos bij Valkengoed Wedding Fashion. Het bekijken van trouwjurken online is een goede manier om een beeld te krijgen van de verschillende opties in onze winkel. Er gaat echter niets boven het zelf zien en voelen van de jurk. Pas wanneer je een bruidsjurk past, weet je of dit de jurk is die je op de mooiste dag van je leven aan wilt hebben Maak eenvoudig een pasafspraak via het formulier op onze website of bel naar 033-4616229.

Inspiratie