Arax Gazzo 813DF720
Arax Gazzo 813DF720

Arax Gazzo 813DF720

 915,00

Klassiek donkerblauw 3-delig trouwkostuum van Arax Gazzo! Detail is het schuin weggesneden jasje en de paspelzakken. Het gilet is gemaakt van Jaqcard stof in grijs, zand tinten. Prachtig pak dat mooi te combineren is met de klassiek of eenvoudig bruidsjurk!

Maak een pasafspraak
Artikelnummer: 30849 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Het Arax Gazzo 813DF720 trouwpak staat symbool voor klassieke elegantie met een moderne twist, perfect voor de bruidegom die op zijn trouwdag een tijdloze indruk wil maken. Dit 3-delige kostuum, uitgevoerd in rijk donkerblauw, kenmerkt zich door een uniek schuin weggesneden jasje en stijlvolle paspelzakken die een verfijnde uitstraling geven. Het gilet, een kunstwerk op zich, is vervaardigd uit jaqcard stof, waarin grijs en zandtinten harmonieus samenkomen, waardoor het pak een extra laag van diepte en textuur krijgt.

Ideaal voor de bruidegom die streeft naar een balans tussen traditionele charme en subtiele moderniteit, is het Arax Gazzo 813DF720 trouwpak een perfecte keuze. Dit prachtige trouwpak is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij zowel klassieke als eenvoudige bruidsjurken, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende huwelijksthema’s en -locaties. Of je nu kiest voor een grootse viering of een intiemer samenzijn, dit pak belooft een stijlvolle en memorabele bijdrage aan je speciale dag.

Extra informatie

Kleur

Merk

Arax Gazzo